Hrozba amerických hackerů: 5.listopadu 2011 vypneme facebook

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 14
Guru Level 14
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Hrozba amerických hackerů: 5.listopadu 2011 vypneme face

Příspěvekod Martab » 11 srp 2011 11:26

Myslel jsem to tak, že jako závislost bere každý něco jinnýho, takže pro někoho jsme všichni na nečem závislí :D .
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

Reklama
Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 11 srp 2011 12:41

jenže ten problém není ve facebooku ale v lidech kteří na něm jsou a neumí ho používat s mírou je to něco jako když uděláte zbraň ale ta zbraň nikoho nezabije sama od sebe musí ji někdo vzít a zmáčknout spoušť
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 11 srp 2011 16:02

2 Andrew98: Dobré přirovnání a částečně máš pravdu. Ale když to teda chceš brát takhle, když tu zbraň vyrobíš, přestože spoušť zmáčkne někdo jiný tak i ty máš svůj podíl na zabití...

bachaschod
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod bachaschod » 11 srp 2011 16:46

Tak to bude super, všichni přesednou k televizi a pojede se dál.

Hodně štěstí.

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 11 srp 2011 17:05

Funstorm007 píše:2 Andrew98: Dobré přirovnání a částečně máš pravdu. Ale když to teda chceš brát takhle, když tu zbraň vyrobíš, přestože spoušť zmáčkne někdo jiný tak i ty máš svůj podíl na zabití...

to je taky pravda
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

domitea
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod domitea » 11 srp 2011 17:38

Taky přidám svoji trošku do mlýna:

Mám několik známých, kterým se starám o PC. Studuji to, tak proč ne. Jednou se mě zeptali na Facebook, co že to vlastně je. Byli nadšeni, že to vůbec existuje, ale přidal jsem i svůj protifb názor. Pár měsíců byl klid a teď..... nemůžou bez něho žít a diví se, že vůbec mohli předtím žít :lol:

Já už jsem párkrát uvažoval, že si založím, ale stačilo trochu hlouběji gůůglit a vždycky mě to odradilo. Ono podle mě není problém ve FB, ale v mase lidí, která upsala duši Markovi :D . Stačí se podívat jen na té pitomé podmínky (1000 stránek malým písmem) a hnedka by obrátili, ale :x . Hlavně dost lidí je taky takových, že mají PC na net a FB, především starších (nechci nikoho urazit :blush: , mám dědu co objevuje kouzlo Linuxu (přešel z windows) a hraje si s terminálem! :o ). Četl jsem si ten aktualizovaný článek (diit.cz), ta skupina prý bude potřebovat dostatek výkonu. Nebude náhodou ten výkon v tom, že se ty všechny (úplně) ovečky přihlásí? Nedopadne to podobně, jako s bankou, kde chtějí všichni klienti peníze?

Ať řeknou datum abych věděl, kdy mám koupit šampaňské (nemáte tip?) :lol: :lol:

faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod faraon » 11 srp 2011 17:43

Funstorm007 píše:když tu zbraň vyrobíš, přestože spoušť zmáčkne někdo jiný tak i ty máš svůj podíl na zabití...

Když to auto vyrobíš, přestože člověka přejede někdo jiný tak i ty máš svůj podíl na zabití...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

MaxDamageCZ
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod MaxDamageCZ » 11 srp 2011 17:54

Já vyrobím propisku a někdo jiný s ní někoho bodne do krku... mám i já podíl na zabití? :D
AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz Ram 4 GB, Win 7 64 bit, Grafika ATI Radeon HD 4600 series 1GB, HDD 600GB

Iphone 3g 16gb černý

Sapphire1212
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Sapphire1212 » 11 srp 2011 21:19

Višchni tu máte pravdu je to jen jedna velká masa lidí, kteří skočilo na to že Fb je nejlepší sociální síť známa, ale je to přece jenom jejich věc že se nachali nachytat, ale někdy mi taky vadí když třeba si s nějákým člověkem chci něco říct z očí do očí tak on hele sory nemám čas to vyřešíme večer na facebooku a to ho samozřejmě pošlu tam, kam se patří jelikož nehodlám něco řešit přes tu sledovací agenturu Facebook.
Dalo by se říct všichni kdo jsou na facebooku je ovce, jedna z mnoha kteří podlehlo kouzlu ( Nevím jakému) Facebooku a jsou manipulování spousty reklam na hry a na kvízy a podobně věci, proč mám proboha dělat nějáký tyhle blbosti když o to nestojím ještě před rokem sem byl taky ovce a zjistil jsem celkem rychle,že se dá od něj perfektně odtrhnout a najednou je můj život lepší s lidma si promluvím raději z očí do očí.

A řekl bych spoustu dalších věcí mezi jednu z nich patří proč si lidé píšou na zeď že se rozešli ze svým miláčkem to už neni normální, a pak to tam podtím oni dva lidé řeší proč si proboha nezajdou někam ven dyď je tam tak krásně.Radši taky nehodlám mluvit o demenci jedné věkové kategorie na facebooku kteří neustále musejí mít nějáké připomínky když nic nepíšete na zeď nebo když mažete jejich trapně příspěvky, taky jsem párkrát viděl lidi kteří si vylévají srdce do zdi :-D a píšou různé nesmysly, koho to proboha má zajímat, co já mám dělat s tím že ti je blbě a že piješ muckezní čajíček to fakt ne :D

Holky se fotí s kozama venku a čím míň prádla tím lépe si myslí ¨jednou sem si říkal když oni vystrkují koz* tak proč kluci to si domyslíte :-D
Když si to tak vezmeme všechno tak FB o nás ví víc jak naši rodiče, přátelé a to je opravdu špatné já sem jen pro Zastavení Facebooku kdyby se to stalo tak kdy a kde je oslava ? :D

M4RTY
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod M4RTY » 11 srp 2011 21:25

Strašně to řešíte. Jestli chcete tak na fb buďte, jestli nechcete tak nekritizujte. :D

Sapphire1212: Myslíš, že bez fb by se holky nefotily s vystrčenýma kozama? Ale kdepak, akorát by to potom bylo na jiných serverech, nebo jenom u určitých lidí..:lol:

Sapphire1212
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Sapphire1212 » 11 srp 2011 21:32

:-D předtím to nebylo :D teda myslim ale na tom Fb to je už přece přehnaný ne :-)
A dodatek podle mě na fb vzniklo to zvláštní písmo jako : mUcQ , aHoj jAKý bYL dÉÉÉn Sory ale fakt se to blbě čte ! :D

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 11 srp 2011 21:40

Tak, ona inteligence populace klesá rok od roku.Ovšem za to nemůže FB.Na něm to jen víc "razí" do očí. :D
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”