Teď k problému.. Problém je ten že když hraju tak se mi PC začne lehce sekat a zničeho nic vypne obraz, kontrolka na monitoru začne blikat jako kdyby byl PC vypnutý ale přitom je PC stále nastartovaný.. Vše svítí a větráky se točí.. Po tom co se mi to stalo naposled jsem vypnul PC a sáhl si na gráfu, ta se mi nějak rozpálená nezdála, sáhl jsem na chladič procesoru a taky to nějak nejhorší nebylo ale co bylo rozpálený jak pětník tak to byli paměti.. Poté jsem bednu zavřel a PC nastartoval nalítnul do biosu a procesor jel na 55°C a větrák točil na 40% tak jsem vyjel z biosu spustil PC to najelo na plochu tak jsem spustil HW monitor ten mi ukázal na gráfě 50°C. Netrvalo dlouho (asi 2minuty) po nastartování PC a opět to vyplo obraz.. Tak jsem sáhl na paměti a ještě byli trošku rozehřátý.. Tak jsem vzal pár stahovacích pásek jeden 120mm větrák a dal jsem ho jako k pamětím a vypadá to že to zatím šlape.. (od tý doby jsem ale nic nehrál(ještě)) Takže má otázka zní, je možný aby mi paměti takto vyhodili obraz při možném přehřátí? Popřípadě jak zjistím jestli moc topí, a jak udělám memtest na 8gb ram, když memtest ve free verzi umí max 2gb? (tušim) A ještě, pomůže mi k něčemu memtest?

Procesor: AMD Phenom II X6 1090T 3,2GHz - Boxovanej
Grafika: Nvidia GTX 470 GigaByte - Už se zřejmě neprodává.. :)
Paměti: Tak u těch fakt netušim co to je.. Nějaky Kingstony HyperX limited Edition 1333Mhz 4x 2gb (vypadaj jako ty 2x2gb 1600MHz) Možná mám i tyto ale dvakrát.. tzn 2x2gb+2x2gb.. Nevím jak přesně poznám co mám za typ..Zde je screen z CPU-Z jestli z toho něco vyčtete.. Já jsem totiž PC objednával přes jeden obchod.. Chtěl jsem tam jiný paměti, toršku neznámí a prodejce mi řekl že ty paměti moc nezná a že by tam radši dal jiný.. Tak jsem mu řekl ať tam dá teda nějaký jiný, které zná.. No a tak tam dal teda nějaký jiný..

A možná budete chtít vědět, jakej mám zdroj tak ten mám Fortron Black power 750W
A desku MSI GXm890 G65 mATX.
Ostatně celou přesnou sestavu(až na ty paměti

Díky za odpověď ať je jakákoliv.. :)