Ahoj,
po odinstalaci staré verze tohoto programu (4.41.1000) jsem si nainstaloval nejnovější verzi 5.0.1118 a nemůžu docílit toho aby mě z lišty snadného přístupu zmizela trvale ikona SAS. V nastavení stejně jako u staré verze zruším zaškrtnutí, že tuto ikonu v tray systému chci mít,
ikonu smažu, program restartuji a ikona se znovu objeví. Stejně tak se nemohu zbavit ostatních odfajfknutí v nastavení - pravidelné aktualizace.
Krom toho se při restartu PC (XP, SP3) objeví vždy tabulka s upozorněním, že databáze je 61 dní zastaralá, přestože jsem ručně aktualizace stáhl a jsou k dnešnímu dni nejnovější.
Jestli máte někdo podobnou zkušenost, nebo víte jak na to budu rád za každou radu.
Díky
SuperAntiSpyware - jak odstranit ikonu ze snadného přístupu?
SuperAntiSpyware - jak odstranit ikonu ze snadného přístupu?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 srp 2011 12:48, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpsiu, původní "SuperAntiSpyware" příliš obecný
Důvod: Doplnění nadpsiu, původní "SuperAntiSpyware" příliš obecný
-
- Pohlaví:
Re: SuperAntiSpyware
SAS se už mnoho nepoužívá, odinstaluj to, vyčisti CCleanerem včetně registrů a nainstaluj nějaký firewall. Pro občasnou kontrolu si nainstaluj MBAM. Budeš mít klid.
Re: SuperAntiSpyware
Díky za reakci,
ovšem s tou poslední verzí MBAM taky není všechno v pořádku. Nefungují aktualizace a jak jsem to tady na helpu sledoval nikdo neví proč. Ten můj problém s SAS je velmi podobný. Starší verze funguje bezproblémově.
Ahoj
ovšem s tou poslední verzí MBAM taky není všechno v pořádku. Nefungují aktualizace a jak jsem to tady na helpu sledoval nikdo neví proč. Ten můj problém s SAS je velmi podobný. Starší verze funguje bezproblémově.
Ahoj
-
- Pohlaví:
Re: SuperAntiSpyware - jak odstranit ikonu ze snadného příst
Ano mbam také dělá problémy, ale když to pročteš pozorně najdeš tam řešení. Nevím zda je mbam opraveno, ale problém /o němž nevědí/ mají především ti, kteří si denně mbam instalují - ti totiž nepostřehnou, že vlastně k žádné aktualizaci nedošlo!
Potom kontrolují asi se 70 dní starou databází.
Potom kontrolují asi se 70 dní starou databází.
Ano četl jsem to a i tady je to řešení u obou dvou programů stejné. Přejít na starší verzi a aktualizovat pouze date (update). Moje zkušenost s těmito programy (SAS, MBAM) je velmi dobrá a mám ověřeno, že to co najde MBAM neobjeví SAS a naopak. Takže si myslím, že je dobré mít oba tyto programy a občas s nimi PC proskenovat.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Spíš už jen informativně:
Před pár dny byla uvolněna nová verze SaS 5.0.1128, ve které už je opravený tvůj problém + některé další neduhy předchozí verze. Aktualizace by se ti měla automaticky nabídnout.
Před pár dny byla uvolněna nová verze SaS 5.0.1128, ve které už je opravený tvůj problém + některé další neduhy předchozí verze. Aktualizace by se ti měla automaticky nabídnout.
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zaškrtávací ikonu (prázdný čtverec) ve WORDU? Příloha(y)
od Zabral688 » 08 pro 2024 12:20 » v Kancelářské balíky - 9
- 4151
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 08:27
-
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4863
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3437
-
od elninoslov
15 zář 2024 09:27
-