Dobrý den
Nevěděl sem kam napsat tenhle problém takže ho píšu sem
Nedávno sem vytvořil Dva účty na win 7 jeden pro sebe(admin) a druhej pro kámoše,známé atd. prostě když někdo přijde a chce sem jít. Jenže když sem jednou ráno chtěl spustit svůj účet tak mi to nahlásilo že sem zadal špatné heslo. Zadával sem ho asi 10x a správně ale nic a tak mi došlo že asi někdo nějak změnil heslo když sem byl od kompu pryč a byl sem nalogovanej a adminovy. Později sem zjistil kdo to byl ale to není podstané. Bohužel mám teď nemůžu vůbec instalovat hry a nic(na heslo sem nepřišel). je tedy nějaký způsob jak se nalogovat bez hesla na ten administratorkej účet?nemůžu vůbec nic dělat takže by se pomoc hodila. A administratorskej účet je vypnutej takže ani z boot menu se nemůžu nalogovat přes admina.
předem dík za pomoc
Ztracené heslo ve Win7
Re: Ztracené heslo ve Win7
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Problém je v tom že jestli se nějakej ten program má instalovat já ho nenainstaluju jelikož to chce heslo toho správce a to já nemám. plus věšechny programy se štítkem taky nespustím
Edit:Abych nezapoměl,nemám žádnej program na vypalování. Našel bych na netu iso přímo nainstalované(jako ve složce)?
Edit:Abych nezapoměl,nemám žádnej program na vypalování. Našel bych na netu iso přímo nainstalované(jako ve složce)?
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
musíš to samozřejmě vypálit na jiné mašině
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
v tom článku je psáno že je to ve formátu .iso jenže když sem to stáhl tak to mám přímo složku s autorunem
a kdybych to místo vypalování dal jako obraz disku Daemonem?šlo by to?kámoš říkal že by mělo
Edit:na Daemonu to nejede a kdybych měl druhou mašinu tenhe problém bych neřešil
a kdybych to místo vypalování dal jako obraz disku Daemonem?šlo by to?kámoš říkal že by mělo
Edit:na Daemonu to nejede a kdybych měl druhou mašinu tenhe problém bych neřešil
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
co jsem tak četl, tak je CD, ze kterého nabootuješ. Tudíž to přes Daemon Tools to nevypálíš ani kdyby si se na hlavu postavil
tam máš celej postup jak na to
zkus to stáhnout odtud: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... escue-kit/

tam máš celej postup jak na to
zkus to stáhnout odtud: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... escue-kit/
jak to mám teda vypálit bez vypalovacího programu. mám to staženy a je to .rar a když to rozbalím tak tam je aplikace disableautorun která má štítek takže to stejně nespustím tak jak teda?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejdříve zkus následující: Přihlaš se normálně pod jedním účtem, dej Start / Spustit / napiš cmd / a dej Enter - do příkazového řádku napiš net user, vypíše se ti seznam uživatelů. Poté napiš net user "jméno účtu" * (mezi jménem účtu a hvězdičkou musí být mezera), poté by si měl jen zadat 2x nové heslo. Popř. tu někde mám vlastnoručně přeložený návod na Password & Registy Editor, jehož funkčnost mám několikrát ozkoušenou. Akorát se musí vypálit na CD.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
ehm ty dvě hesla hned poté co dám net users Tomáš a enter?pak jen třeba:Ahoj enter,Ahoj Enter?(ahoj je nové heslo,enter jako klávesa)jelikož to píše: ahoj není názvem vnitřního ani vnějšího příkazu,spustitelného programu nebo dávkového souboru
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Srp 2011 20:57) ---
no takže hlásí to : Přístup odepřen ale přišel sem na to říkám že sem normální uživatel. abych nezapoměl kdybych měl třeba Clone CD nebo něco podobného už bych měl z5 admina ale nemám
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Srp 2011 20:57) ---
no takže hlásí to : Přístup odepřen ale přišel sem na to říkám že sem normální uživatel. abych nezapoměl kdybych měl třeba Clone CD nebo něco podobného už bych měl z5 admina ale nemám
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Alcanion píše:jak to mám teda vypálit bez vypalovacího programu. mám to staženy a je to .rar a když to rozbalím tak tam je aplikace disableautorun která má štítek takže to stejně nespustím tak jak teda?
já nevím, jestli mluvím čínsky nebo čím to je

ten soubor je ISO, a ty ho vypal přesně podle toho návodu. vypal si to třeba u kámoše, příbuzných, souseda nebo já nevím, jak to už vysvětlit.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím přesně (je to už dávno), ale kdysi si spolužákova ségra udělala na PC admin účet a jim dala jenom omazený a zapoměla heslo (nevým jak to dokázala, ale to není podstatný
) a tehdá jsem to heslo měnil přes nouzový režim, byl to myslím Windows XP, tak to můžeš zkusit, když ti nejdou ty možnosti předtím
.

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Stáhni fgdump a pak sem hoď hash který získáš a já ti nazpátek pošlu heslo (pokud se mi to povede).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PS5 se odmítá připojit k 5GHz síti - hlásí špatné heslo
od Renee » 19 srp 2024 09:13 » v Vše ostatní (inet) - 14
- 7819
-
od Renee