Založit facebook ano nebo ne? Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Peťa
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Založit facebook ano nebo ne?

Příspěvekod Peťa » 27 srp 2011 21:51

Ahoj,

možná si říkáte, že je to téma zbytečné. Ale pro mě je to celkem důležité :idea: Nikdy jsem facebook neměl založený a nikdy jsem ho neobdivoval spíše naopak. Ale teď si říkám, že by nebylo špatné mít přátele pěkně pohromadě, čehož na icq ani na skype nedosáhu, protože fcb to vyhledávání má lepší a jednodušší. Otázka je jestli si já takový odporůce fcb mám také založit účet? Asi by to špatné nebylo, ale zase bych si tam stejně ani nedal fotky :lol: Co myslíte vy?
Děkuji.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Založit facebook ano nebo ne?

Příspěvekod memphisto » 27 srp 2011 22:00

Já ho a mám a ruším. Po čase zjistíš, jak máš stupidní kamarády a jak klikají na každou 3,14čovinu, co na ně vyskočí a akorát ti tím zase*** zeď. Naprosto otravné otázky, které nejdou skrýt, na každodenním pořádku... A v podstatě je budeš mít na jedné hromadě, ale stejně komunikace nebude žádná a po několikátém čištění zdi je začneš selektovat až ti zbydou 3 a kvůli nim to přece nebudeš udržovat a stejně ho zrušíš :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 27 srp 2011 22:04

To je jasné, že někteří jsou stupidní :-D Jsem si říkal, že by těch rozumných mohlo v mém případě být i 10-15. Děkuji za rychlou odpověď a názor. Ještě počkám na další...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 srp 2011 22:06

To jsem si myslel taky než začali na zeď psát kdy jdou na záchod, kdy souloží a kdy se škrábou na řiti :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 27 srp 2011 22:08

Tak to už je vážné :lol: Tak zatím to vypadá, že spíš nezaložit.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 srp 2011 22:20

Rozhodně s tím ani nezačínej a nebo si založ fake účet a uvidíš sám :smile:

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 27 srp 2011 22:23

Když si založím fake účet, tak mě přátelé nepoznají :-D

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 srp 2011 22:23

memphisto píše:To jsem si myslel taky než začali na zeď psát kdy jdou na záchod, kdy souloží a kdy se škrábou na řiti :evil:

Pokud to navíc nedělají všechno zároveň…

Peťa:
Záleží na tom, jsi-li cílová skupina.
Za sebe říkám ne. Při tom všem čase, který u počítače a internetu trávím, mě děsí představa, kolik dalšího času bych ztratil namnoze zbytečnými činnostmi.

FB by se ti mohl hodit v případě, že někoho hledáš, nebo by někdo mohl hledat tebe (takhle se jednomu mému kamarádovi ozval kdosi, tuším bývalý spolužák, z Austrálie nebo kdovíodkud).
Pokud jde o to „mít kamarády pohromadě“ – sám to mám tak, že s kým se chci vidět nebo slyšet, tomu zavolám, napíšu, sejdeme se. Skoro jako v dětství a za mladých let – tehdy ale nebyly žádné mobily, ani pevnou linku neměl každý, o e-mailu vůbec nemluvě… A že bychom z toho trpěli deprivací? Ani ve snu. Tak si říkám, že bylo na všechno nějak víc času, ale to se mi možná jen zdá.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 srp 2011 22:25

Přesně tak. Pokud si všechny kamarády nahážeš na FB, tak s nimi pomalu ztratíš fyzický kontakt a budete komunikovat jen přes FB. V tomhle se spíše přimlouvám, aby byl FB zařazen mezi asociální a ne sociální sítě

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 27 srp 2011 22:43

Také přidám vlastní názor. Já osobně FB mám, ale jak zde bylo řečeno, je to spíš FAKE účet. Nemám tam žádné osobní informace a to z jednoho prostého a dobrého důvodu. Je sice pěkné, že si tě pak můžou přátelé najít, ale existují i lidé, kteří toho zneužijí. Na to jsem kdysi doplatil já a od té doby jsem se vyvaroval jakémukoliv vkládání osobních informací na net obecně. Pokud máš silnou vůli a jseš si jistý, že nedopadneš jako někteří ti chudáci na FB, pak bych v tom problém neviděl...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 srp 2011 22:48

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 srp 2011 22:54

Zajdi s pár kamarády – třeba s takovými, kvůli nimž by sis ten účet chtěl pořídit – na pivo a zeptej se jich na jejich názory. Sepiš si pěkně proti sobě argumenty pro a argumenty proti…
A pak si hoď korunou :lol:

memphisto:
Ten chlapec se tváří strašně smutně, chudáček. :-(
Připomněl jsi mi tím následující video:
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”