Založit facebook ano nebo ne? Vyřešeno

Jakékoliv komunikační nástroje jako Skype, ICQ, Windows messenger...ale i různé diskuze, chaty…

Moderátor: Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Založit facebook ano nebo ne?

Příspěvekod Tholus » 27 srp 2011 23:18

Za mě ano. Neznámý lidi si nepřidávej a nech si tam pouze ty, co znáš. Jakákoli aplikace/status, co se píše na zdi jde skrýt, takže v tom nevidím jediný problém si to profiltrovat podle svých potřeb. Kdo nemá v dnešní době Facebook (hlavně u lidí mladších a středního věku) jako by nebyl.
Na co si instalovat nějaký pitomý ICQ (nebo nějakou ruskou verbež :D ), který ti zbytečně žere paměť, když můžeš jednoduše jít na stránku kde máš více přátel, jejich fotky a další věci? Zdá se mi, že se tu lidi na to koukaj moc černě. Je to ale jejich vina, že si nechávaj v přátelích třináctky, co napíšou každých 30 minut bezvýznamnej status (jestli se to tak dá vubec nazvat, spíš bych použil slovo spam). Díky Facebooku se dají najít i přátelé, na který si za tu dobu zapoměl. Je to v podstatě jako fórum, lidi si tam dávaj různý odkazy na hudbu, co se jim líbí, můžou si tam psát i svoje texty, stát se fanoušky různých stránek a dostávat info přímo na Facebooku a tak podobně.
Naposledy upravil(a) Tholus dne 27 srp 2011 23:19, celkem upraveno 1 x.

Reklama
Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 27 srp 2011 23:18

Mě to zase připomělo toto: :D

Tommy4: Tak když už mluvíš o tom filtrování, přijde mi to celkem ironické... Můžeš si sice skrývat příspěvky aplikací, stránek či přátel ale k čemu ti to potom je? Já si založil účet hlavné kvůli škole, páč těsně před maturou se všechno řešilo jenom tam takže jsem v podstatě neměl moc na výběr. Mám tam asi 50 přátel a když si tam každý druhý postne na zeď nějaký status či video, máš tam toho s prominutím jak na*ráno a probrat se v tom je celkem prekérka. Facebook nebyl, není a pochybuji, že někdy bude tak dokonalý, aby poznal a skrýval, to co každý nazýváme spamem. Shrnuto, podtrženo, FB je dobrý tak leda na dlouhodobé zabíjení času promazáváním příspěvků, čtením statusů a rozčilováním se, že věčně věků tam něco nefunguje....
Naposledy upravil(a) Funstorm007 dne 27 srp 2011 23:26, celkem upraveno 1 x.

Overlord
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Overlord » 27 srp 2011 23:21

Facebook mám jen kůli hraní Cityville a Cafe World :D

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 srp 2011 23:24

Tommy4 píše:Kdo nemá v dnešní době Facebook (hlavně u lidí mladších a středního věku) jako by nebyl.

Tak to já radši nejsem – tedy pokud je 42 let ještě střední věk. :lol:
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Haide
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Haide » 27 srp 2011 23:27

memphisto píše:Já ho a mám a ruším. Po čase zjistíš, jak máš stupidní kamarády a jak klikají na každou 3,14čovinu, co na ně vyskočí a akorát ti tím zase*** zeď. Naprosto otravné otázky, které nejdou skrýt, na každodenním pořádku... A v podstatě je budeš mít na jedné hromadě, ale stejně komunikace nebude žádná a po několikátém čištění zdi je začneš selektovat až ti zbydou 3 a kvůli nim to přece nebudeš udržovat a stejně ho zrušíš :lol:

Já Facebook mám a taky jsem alergická na všechny ty hry, otázky atd. Používám to hlavně proto, že tam máme skupiny ze školy, kde máme uloženy materiály na přednášky a domlouváme kolokvia atd.

Jinak zkus tzv. FB Purity. Odpadnou všechny věci, co tam nechceš. Od reklam až po ony otázky :))) http://www.fbpurity.com/

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 srp 2011 23:30

Funstorm007:
Blbky z fejsbůku? To mi prozměnu připomnělo (i když to už odbočuji od tématu) neuvěřitelnou Emo Girl; je to sice šílené, ale doporučuji dokoukat až do konce:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 27 srp 2011 23:34

Zajímavé, že když se takhle baví o podobných sítích a hlavně o FB, jde dokonale poznat, kdo je tam za takovou tu tichou osůbku na pozadí, kdo za spamera a kdo tomu už zcela propadl. Já myslím, že tato věta bude dostatečnou odpovědí na tvůj dotaz. Nakonec bude stejně jen a jen na tobě, jak se rozhodneš a chtít, abychom ti tu radili jestli si ho máš založit nebo ne je celkem pošetilé protože každý vyjádří svůj názor a nakonec budeš tam, kde jsi začal...

Myloš: Jo, to už jsem kdysi viděl, vyjádřil jsem soustrast a myslím, že znovu už to vidět nepotřebuji... :D

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 27 srp 2011 23:38

Všechny ty videa, co sem posíláte jsou jen o těch mladých vypatlaných "ikstýn" holek a kluků (dřív jsem jich pár na Facebooku měl, ale po chvilce psaní těch "velice intelektuálních a plno informací sdělujících" statusů prostě šli...). Nedokážu si představit někoho nad 30 jak tam píše podobný nesmysly, jako jsou ve videu, co sem poslal Myloš. :lol:

Nezastávám se Facebooku, to ani náhodou, akorát si myslím, že to zas tak hrozný není, pokud se s ním nakládá správně.

Myloš píše:
Tommy4 píše:Kdo nemá v dnešní době Facebook (hlavně u lidí mladších a středního věku) jako by nebyl.

Tak to já radši nejsem – tedy pokud je 42 let ještě střední věk. :lol:

Je tam i plno starších lidí, co to navštěvují často. Doba jde dopředu. :D

Overlord
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Overlord » 27 srp 2011 23:41

Já byl jeho odpůrcem mám ho teprve rok a stále nejsem zastáncem a jak jsem napsal mám to jen na hry. Je bohužel smutné, že mám tolik nebojím se říct "kamarádů", kteří jsou naprosto pohlceni facebookem. Jeden tam dává statusy každých 10minut stylem
život na hov**
oběd mňam
moc dobrej oběď
kde si lasko?
život je fakt na hov*
nejstastnejsi clovek
a jede takhle kazdej den - tohle je na doktora už. Jedíne co se dá je v klidu skrýt veškeré uživatelovi příspěvky (zvolit diplomatický přístup) nebo ho poslat do řiti ať se probere a smazat ho :D

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 27 srp 2011 23:45

Tenhle typ lidí taky nechápu. Koho jako zajímá, že je život na ho**o? Ještě když to píše každých 10 minut, grrr. :evil:

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 srp 2011 23:52

Funstorm007 píše:Jo, to už jsem kdysi viděl, vyjádřil jsem soustrast a myslím, že znovu už to vidět nepotřebuji... :D

Nevěřím, že si nedělá „dvě půlky“ – tohle přece nemůže myslet vážně.
Nejde o tu vypatlanost, tomu bych se zatnutím zubů i věřil, ale ta část s oranžovým panelákem kdy se přestane stýkat se svou do té doby nejlepší kamarádkou, protože jí natřeli barák na oranžovo a ona se přece nemůže stýkat s někým, kdo bydlí v oranžovém paneláku… Tady musím naopak zatnout svěrače, abych se smíchy nepoto… Jestli tohle myslí vážně, tak to jsem snad anglický prezident, papež surrealistů a aljašská královna dohromady.

Overlord
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Overlord » 28 srp 2011 00:00

Myslím, že je to fake 100% je to tam snad i mockrát napsané :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Komunikace na internetu”