Zdravím, rád bych slyšel váš názor na tyto dva telefony. Vím, že jich je ještě celá řada, ale tyto dva pro mě splňují většinu požadavků. Tedy především design, kvalitní fotoaparát s AF, kvalitní výstup zvuku, možnost připojení k TV přes HDMI. Je to opravdu velké dilema.
Samsung Galaxy S2
+Android! - možnost stahovat mnohem více aplikací, silný HW, displej
-velikost, přehřívání, malá výdrž, zkreslení hlasu při volání, horší kvalita zvuku
cena EU verze cca 11000
Nokia N8
+vzhled, odolnost, výdrž, HDMI, USB, fotoaparát, kvalitní reprodukce hlasu při volání, očekávaný Symbian Belle
-slabší HW, vystouplý fotoaparát,menší možnosti OS - méně aplikací, placené aplikace na ovi
cena EU verze cca 7500
Odkaz na specifikace: http://mobilni-telefony.heureka.cz
Další možnost je investovat do něčeho jiného - tablet, mp3 apod.
Ještě se mi líbí:
Sony Ericsson Xperia X12 Arc, HTC Desire Z/S, Samsung Galaxy S
Z levnějších variant pak jedině ZTE Blade. S jinými telefony bych si moc nepomohl.
Nokia N8/Samsung Galaxy S2
Re: Nokia N8/Samsung Galaxy S2
Za mne teda rozhodně Samsung. Důvud? Android, aplikace, HW. MAlá výdrž? Tos někde četl u praktických zkušeností na netu? Má ho strejda a říkal mi že má jednu z nejlepších výdrží dotykových telefonů...
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
Pročítal jsem zkušenosti mnoha uživatelů. Záleží taky jak je používán. Někdo posílá grafy jak vydrží týden, s tím že ho teda skoro vůbec nepoužívá. Věřil bych variantě 1-3 dny při běžném používání.
Nechceš rači iPhone 4? BTW SAMSUNG GALAXI S2 je jen *KOPIE* iPhonu 4

KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty kecy ohledně toho že všechno jejen kopie iPhowna mě dostávají
To, že to má obdélníkový tvar a dotykový displej neznamená že to je kopie zhnilého jablka
Sry za ot, ale toto mě dokáže vždy naštvat.
být tebou beru Samsunga

být tebou beru Samsunga
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Vem ten Samsung je tam dvoujádro a s iPhonem to nema nic společnýho krom toho, že je to obdélník s displayem, ta nokia taky není špatná, ale jenom pokud chceš fotit, ten foťák je fakt úžasnej, ale v ostatních ohledech je lepší SII.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
Kdyby to Apple nechal bez povšimnutí tak to můžou za rok zabalit. Samsung je vyloženě kopíruje a přehrává cenou. Za takové situace bude dělat Apple všechno co je v jeho silách. Nic jinému mu nezbývá. Běžnému uživateli to však může být ukradené.
Iphon není vůbec špatný, ale iOS a vysoká cena mi vadí.
Je hezké, že Samsung je dvoujádro, ale když si člověk hraje hru tak za chvilku drží v ruce rozžhavenou cihlu. Tohle je reklamní tah. Navíc běžný výkon je srovnatelný s iphonem atd. Viz na youtube porovnání her.
Přesto mám teď nakročeno ke Galaxy, ale rozhodnutý stále nejsem. :(
Iphon není vůbec špatný, ale iOS a vysoká cena mi vadí.
Je hezké, že Samsung je dvoujádro, ale když si člověk hraje hru tak za chvilku drží v ruce rozžhavenou cihlu. Tohle je reklamní tah. Navíc běžný výkon je srovnatelný s iphonem atd. Viz na youtube porovnání her.
Přesto mám teď nakročeno ke Galaxy, ale rozhodnutý stále nejsem. :(
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
iPhone je po HW stránce minimálně rok za ostatníma. To, co mu dává "výhodu" je odladěný iOS. Nic víc. Designová hračka pro šampóny. S Galaxy S II neuděláš chybu. Ta výdrž není zase tak strašná, ale který smartphone dnes vydrží, že ano? (Nokii nepovažuji za smartphone). Otázkou ale zůstavá kolik aplikací dnes to dvoujádro využije... Já jsem si ho koupil kvůli SAMOLED+ displayi, který je opravdu skvělý a konečně odpovídající konkurent po Retinu. Když si s ním hodně "hraju", tak ráno sundám z nabíječky a večer na ni putuj zase
Nejlepší kombinace pro mě je ale SGS II jako telefon a iPod na hudbu, ale jen do doby než někdo napíše pořádné ovladače pro zvukový čip a pak zahodím i iPoda
Akorát ta úhlopříčka mi už přijde nahraně. Mám pracky jak medvěd a mám problém to ovládat palcem jedné ruky
S tím napadaním za kopírováním jsou už trapní. I moje poloslepá babina pozná rozdíl mezi SGS a iPhonem a iPadem a Galaxy Tabem

S tím napadaním za kopírováním jsou už trapní. I moje poloslepá babina pozná rozdíl mezi SGS a iPhonem a iPadem a Galaxy Tabem

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Takže v tomto souboji jsem hodně pokročil. Ptal jsem se hodně lidí (experti na mobily-dlouhodobí uživatelé a testeři) a mobily jsem si ošahával a zkoušel. (dlouho) To je prostě vždy nejlepší. Žhavého kandidáta - Nokii N8 - můžu s klidným srdcem úplně vyloučit. (vlastně jsem ji po chvilce v ruce ani mít nechtěl) Co je na ni tak špatného? Velmi špatně se mi drží v ruce a těch pár gramů navíc jde cítit víc než bych čekal. Zadní vystouplá část s fotoaparátem je konečná. Celkově mobil nevypadá zdaleka tak dobře jako na obrázku. Displej není vůbec dobrý, ne-li hodně špatný. Stačí trochu naklonit na odraz světla a už je problém. Připočteme-li slabý software. 3x Ne.
Zato Galaxy S2 má naprosto perfektní proporce. Drží se velmi pohodlně a v kapse nejde cítit. Jednoznačné!
Jedinou konkurenci bych viděl v HTCkách (Desire, Incredible). V černé barvě vypadají velmi dobře a mile mě překvapil displej, který nebyl o moc pozadu od Samsungu. Top mobil je iphon, ale iOS má svoje a nenadchl mě designem. Iphonu závidím kvalitu zvuku.
Jako nezanedbatelný nedostatek Galaxy S2 musím přiznat přehřívání. Opravdu hodně. Takže to hraní her apod... velké - a ještě drahá výbava k dokoupení - HDMI redukce, kabel a lepší sluchátka.
I tak je jasné, který mobil je ta správná volba. Díky za užitečné rady.
Teď už zbývá vyřešit jen otázku kde nakoupit.
Co tady? http://www.tadykoupimmobil.cz/d-2277-sa ... -s-ii.html
Zato Galaxy S2 má naprosto perfektní proporce. Drží se velmi pohodlně a v kapse nejde cítit. Jednoznačné!

Jako nezanedbatelný nedostatek Galaxy S2 musím přiznat přehřívání. Opravdu hodně. Takže to hraní her apod... velké - a ještě drahá výbava k dokoupení - HDMI redukce, kabel a lepší sluchátka.
I tak je jasné, který mobil je ta správná volba. Díky za užitečné rady.
Teď už zbývá vyřešit jen otázku kde nakoupit.
Co tady? http://www.tadykoupimmobil.cz/d-2277-sa ... -s-ii.html
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Určitě ne, už jen podle te ceny nepochází z oficiální české dristibuce, takže je to nejspíš tzv.šedivka. Kdybys chtěl reklamovat tak nevyreklamuješ nic :) když s jistotou tak tady : http://www.sunnysoft.cz/zbozi/063ZSA-22 ... -s-ii.html
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Aneb, jakou skicou si Apple nechal patentovat vzhled iPhonu. Za velkou louží je prostě země neomezených možností.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
mam N8 a jsem spokojenej:)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Samsung galaxy A40 - nejde me v Odinu vlozit zadnej soubor. *
od ransik » 17 čer 2024 19:21 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3095
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
18 čer 2024 01:01
-
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2715
-
od simio.simsoft
09 kvě 2025 12:41
-
-
-
iPhone 4K/60FPS na Samsung A55/56
od AirCrew » 03 bře 2025 16:46 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 5699
-
od Martab
04 bře 2025 09:42
-
-
- 5
- 4254
-
od mmmartin
09 bře 2025 18:01
-
-
ASUS PRIME Z790-A WIFI - Intel Z790 + Samsung 990 PRO (Nefunguje Boot & Instalace Win 10) Příloha(y)
od Polkiking » 14 srp 2024 15:50 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4514
-
od Zivan
15 srp 2024 09:16
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”