Velká volnost ve hře

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Velká volnost ve hře

Příspěvekod Tholus » 31 srp 2011 11:26

kimi999: Tím koridorová myslíš, že se hra odehrává v určitý místnosti/oblasti? Jestli jo, tak se obrovsky pleteš. :D AC:BH (např.) se odehrává v obřím Římě, kde máš naprostou volnost. Nevim jak u vás, ale mně přijde, že AC je hack'n'slash akce s RPG prvky. S tím MMORPG jsem nějak nepochopil. Mass Effect jako MMORPG? Je to sci-fi RPG, MMORPG jsem ti doporučil pouze dvě, a to WoW a L2. Jestli si nehrál Minecraft, tak doporučuju alespoň zkusit. No a to MMORPG z dnešní doby těžko seženeš...

Reklama
kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 31 srp 2011 11:31

Klasické MMORPG mě už nebere, chtěl bych nový styl, prostě máš klasické RPG prvky, ale hra se odehrává v dnešní době (nebo aspoň se používají střelné zbraně) a je on-line. Něco jako je třeba APB, ale v APB vezmeš nějakou misi a bojuješ na určitém místě, já bych chtěl takovou hru, kde prostě chodíš po světě jako např. ve WoW a střílíš nepřátele. Proto jsem se rozhodl že zkusím tuhle hru, za hraní se bohužel platí cca 200 kč za měsíc, na druhou stranu proč za kvalitní počin neplatit že? :smile:

http://www.gamersfirst.com/fallenearth/ ... en&lang=en

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 31 srp 2011 12:11

Nedávno jsem zkoušel na Steamu f2p hru Global Agenda: http://store.steampowered.com/app/17020/

Možná se ti bude líbit, kdyžtak mrkni. Je to takový kříženec Mass Effect 2 + Hellgate: London + World of Warcraft. :D
Expí se tam, kupujou a získavají zbraně a vybavení, je to MMORPG, střílí se tam, máš tam i jetpacky, mrkni na video. :wink:

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 31 srp 2011 12:34

To by mě teoreticky mohlo bavit. Díky za tip :-)

Zpět na “Hry”