Zdravím.
Měl jsem už dvoje sluchátka, sluchátka vždycky tak po roce odejdou. Ze začáku vždy začne blbnout kontak ve spojovací konektoru, tka po 2 měsicích to musím mít asi o 4 mm vysunuté, nesmím tam jack zatlačit a až na doraz. A pak ke konci až se sluchátka začnou kazit uplně, tak mám problém chytit kontakt a musím s jackem točit chvíli než nadju ten správný bod. Měl jsem dvoje sluchátka. Nejdříve nějaké neznačkové, pak hama. A ted si chci koupit od AKG 77. Je to normální životnost sluchátek, měl jsem smůlu na kusy, nebo bude něco s notebookem ?
Sluchátka se vždy po roce rozbijí
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sluchátka se vždy po roce rozbijí
Co reklamace?
No ty první sluchátka už jsou po záručce a pak když se rozbily i ty 2 tak jsem je nepoužíval asi měsíc. A to mi je někdy v průběhu stihl pes překousta kábl. Tak jak budu kupovat ty nové tak nechci abych dopadl stejně.
A co třeba bezdrátová přes bluetooth :) Odpadne problém s kabelem i konektorem 
Osobně používám jen špunty k MP3. Od té doby co si kupuji značková dražší sluchátka tak mi kabel s konektorem přežije déle než samotný reproduktor který se cca po 2letech ohraje a zvuk je pak na prd... (poslouchám každý den i několik hodin).

Osobně používám jen špunty k MP3. Od té doby co si kupuji značková dražší sluchátka tak mi kabel s konektorem přežije déle než samotný reproduktor který se cca po 2letech ohraje a zvuk je pak na prd... (poslouchám každý den i několik hodin).
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To by mě zajímalo co s tím všechno děláte.Tyhle už mám v provozu skoro čtvrt století a pořád v pohodě.
http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&source=hp&q=tesla+arf+310&pbx=1&oq=tesla+arf&aq=1&aqi=g3&aql=&gs_sm=c&gs_upl=0l0l6l2037l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=32543c8f3d596141&biw=1920&bih=924

http://www.google.cz/#sclient=psy&hl=cs&source=hp&q=tesla+arf+310&pbx=1&oq=tesla+arf&aq=1&aqi=g3&aql=&gs_sm=c&gs_upl=0l0l6l2037l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=32543c8f3d596141&biw=1920&bih=924
Nic hrozného, poslech hudby, dost často, potom je používám při hraní her, volání, nepotřebuji mikrofon, mám ho zabudovaný v notebooku.
To je snad zbytečné řešit, pokud mají poruchu vždy po roce ne? Chce to odnést je na reklamaci dřív než je rozkouše pes a je po problému. Mě také přestalo hrát jedno sluchátko tak jsem je šel reklamovat a hned mi to vyměnili kus za kus bez problému. Jinak teď mám Creative ep-630 za 300Kč a zatím můžu jen chválit.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ono to chce také slušné zacházení a o kabely nezakopávat, protože se zpravidla poškodí konektory.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ano "Pic" ...... Jestli máš sluchátka zapojeni ve předu je to jasné . ono se toho dotkneš nebo cokoli prostě to vohneš a je to v háji (to mám to samí z USB).............
>>>>>>>Ahoj ... Hledám web designéra a grafika...<<<<<<<
Případní zájemci My napište http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=102&t=81709,Budu moc rád když se mi někdo ozve....
Dík....
Případní zájemci My napište http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=102&t=81709,Budu moc rád když se mi někdo ozve....
Dík....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3637
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2601
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3221
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
-
Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem - 0
- 1481
-