Nejsem upozorněn na odpověď
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nejsem upozorněn na odpověď
Poslední dobou se mi občas stává, že mi nepřijde upozornění na nový příspěvek u tématu, do kterého jsem přispěl. Haklík na upozornění mám zaškrtnutý stále. Kde může být zakopaný pes?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Zkus si překontrolovat v Nastavení, zda máš správně napsanou svoji emailovou adresu. Někdy stačí namísto tečky napsat čárku nebo vložit mezeru a chyba je na světě.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Karlosi, zkus si tedy vytvořit emailový účet u jiného poskytovatele (účtů můžeš mít kolik chceš), napiš změnu mailu do tvého profilu na tomto fóru a hned uvidíš, zda je chyba skutečně na Seznam.cz anebo ne.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Je to asi Seznamem!!
S největší pravděpodobností je to účtem na seznamu, já měl příspěvky posílané na Verxes@seznam.cz a stávalo se mi to taky, pak jsem to ale přesměroval na j.strobl@email.cz a fungovuje to.. ale je to divný, protože k tomu účtu email se normálně přihlašuju taky ze Seznamu, tak nevim.... ale už to mam tak vysledovaný z více stránek... že na email to chodí a na seznam ne...
A technická podpora seznamu o tom samozřejmě nic neví a
A technická podpora seznamu o tom samozřejmě nic neví a
...chyba u nich určitě není

Naposledy upravil(a) Verxes dne 17 led 2007 12:50, celkem upraveno 1 x.
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”