Zdravím,
stáhl jsem jednu hru, která je na party a je v RARu. Teďka nevím, jak to dát dohromady.
Už jsem zkoušel vytvořit složky a do každé jsem dal jiný part. (složka1 - part1, složka2 - part2,...)
To jsem myslel, že půjde, začal jsem odRARovávat soubory, vše šlo hladce - po partu1 to chtělo part2, po 2 to chtělo 3,...
Pak se to odRARovalo, vstoupil jsem do tý složky, jenže tam byli jen nějaký soubory, ale žádný installer nebo něco podobného.
Btw. je to tohle http://www.uloz.to/hledej/?q=naruto-ult ... ja-4+part1
To je 1. part, pak jsem stáhl všech 5.
Předem dík za rady.
odrarování hry, která je na party Vyřešeno
Re: odrarování hry, která je na party
?já nevím --> Daemon tools?
popiš postup prosím, jsem amatér
jsem taky celkem lamák,
stáhni si ''Daemon tools''(nainstaluj) --> spusť Daemona--> najdi si tam ten ''odrarovaný soubor'' a spusť instalaci
a hry které vyžadují CD budeš muset připojovat přes Daemon (jen u té hry v Daemonu dáš na připoji/spustit a pak daemon můžeš zase vypnout)
stáhni si ''Daemon tools''(nainstaluj) --> spusť Daemona--> najdi si tam ten ''odrarovaný soubor'' a spusť instalaci
a hry které vyžadují CD budeš muset připojovat přes Daemon (jen u té hry v Daemonu dáš na připoji/spustit a pak daemon můžeš zase vypnout)
jsem to napsal asi blbě
prostě jsem stáhl všechny soubory v raru, pak je zase extrahuju jenže to je furt v raru pak to odraruju ale má mě se zdá, že se odraruje jen jeden part
prostě jsem stáhl všechny soubory v raru, pak je zase extrahuju jenže to je furt v raru pak to odraruju ale má mě se zdá, že se odraruje jen jeden part
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pro pořádek, hry se kupují - nestahují. Pravidla fóra tyto diskuze zakazují...
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
V česku stahování není zakázaný, tak proč...
já nevím co stahuje, ale kdyby čistě teoreticky stahoval freeware hru co vytvořil jeho kámoš třeba přes blender...(tak jako se já doma dívám co se přes blender dá dokázat) ty hry můžou mít i 500mb i víc.. a taky to stahuju po partech pokud můžu 
... stahovat ne... ale stahovat něco co se má platit
, dělá to sice každej druhej ale nesmí se to,

... stahovat ne... ale stahovat něco co se má platit

Naposledy upravil(a) Zbozmi dne 17 zář 2011 13:59, celkem upraveno 1 x.
ani na googlu jsem tu hru za prachy nenašel, takže nevím, co řešíš..
Poradí mi někdo prosím?
Poradí mi někdo prosím?
tak jestli je to FREE ... já nevím co děláš špatně... já si jen na ploše vytvořím nějakou složku>>stáhnu do ní všechny party(nic s nima nedělám, jen stáhnu do té složky)>>pak rozbalím part číslo 1, a tím se automaticky rozbalí všechny party (takže je klidně můžu odstranit a nechám jen ten soubor který mi právě vznikl) no.. no a ten vzniklej soubor spustím přes Daemon tools...
s tím deamon tools jsem to zkoušel, jenže se mi tam žádný soubory neukážou, jen ty složky
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Pravdou je, že kdyby sis tu hru koupil, neměl by jsi s tím žádné problémy. A tuplem v tomto případě. Jak zde bylo řečeno, vlož všechny party do jedné složky a extrahuj ten první. S ním se postupně vyextrahují i ty ostatní. Ten soubor co ti to vyflusne otevřeš pomocí Daemona. Žádné složky tam nejsou, po extrahování zbyde pouze jeden soubor + ty party, které už ovšem nebudeš potřebovat.