Tak dlouho sem se vrtal v zabezpečení PC až sem si tam způsobil nemalé škody a trochu sem zanevřel na neplacené antivirové prostředky. Chtěl bych po zkušenostech které sem získal jít konečně do něčeho placeného Když sem se po netu sháněl co tak nejvíc frčí Jsou to Avast, NOD32 a AVG.
Pokud si zaplatím mám následující nároky: Co nejnižší cena. Co nejvišší výkon a hlavně komlexnost tzn. tři v jednom Antivir,AtiSpyware,Firewal. Tomuto asi nejlépe vyhoví AVG internet security jenže dost stahuji z P2P sítí nevíte jak je na tom AVG v této oblasti zde mi zas bohužel připadá nejlepší Avast jenže to je podle mne samotný Antivir. No teď babo raď Nod je zase Nejrychlejší ale chybí mu firewal zde je připraven být pomocníkem Keria a chránit jej V kombinaci NOD32 a placené Kerio se zas dostanete na hodně vysokou cenu pokud koupíte oboje biť jen na rok.
Tak jak sem to tu popsal neumím si vybrat i když hodně inklinuji k AVG Internet security ale tam mám zas obavu z těch P2P sítí.
Uvítám vaše rady a názory.
Pomoc při výběru placeného antiviru
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pomoc při výběru placeného antiviru
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- besst
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
já bych doporučoval antivir od společnosti MicroWorld. To jistě znáš.. Součástí je MWAV... nebo eventuelně prostuduj tuto stránku
Zákl.deska - Gigabyte GA-EP45-DS3L, Typ CPU - Intel Core 2 Duo E8600 3.33GHz, Paměť - 2 x 2GB DDR2-800, Grafická karta - Sapphire Radeon HD TOXIC 4870 512MB GDDR5, Monitor - BenQ FP73G 17', HDD jednotka - SAMSUNG 750 GB, Zdroj - OCZ Game Xtreme 700W, Operační systém - Win Vista Home Premium
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík za názory Na produkty p Kašperského ještě juknu ale mám obavu z nadměrného zatížení procesoru v důsledku důkladnosti tohoto SW.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno teď sem koukal na http://www.kaspersky.com cenově na rok je tak ve vyšším průměru to by sem překous. Nabízí komletní balík 3 v 1 (internet security) to je vynikající. Jenže neumí česky. A kde bych sehnal kontakt na české zastoupení zajímá mi cena v Kč. Ještě pořád vyhrává AVG. POkud mi poradíte jak u kašperského odstranit zmiňované nedostatky pak už se budu rozhodovat jen podle ceny licence.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
jenik píše:jeste by jsi mohl zkusit Aviru
Jmenovče neznam nemluví se o ní možná že je dobrá ale bude si muset počkat až přejde do povědomí běžných uživatelů Děkuji za radu.
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
že se o ní nemluví ? ale ale tak se mi zdá že nečteš tady na fóru ty nejdůležitější topicy
(nevím to přestě ale myslím že mijaja, mikel a další aviru používají )
ale ke tvé žádosti, ještě tady nebyl zmíněn BitDefender Internet Security v10

ale ke tvé žádosti, ještě tady nebyl zmíněn BitDefender Internet Security v10
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jak zmínil Jidhash tak BitDefender je taky celkem kvalitní antivir nevím jak si na tom stojí celé BIS.
Tady najdeš přehled některých balíků all-in-one:
Tady najdeš přehled některých balíků all-in-one:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak sem to zas chvilku zkoumal a již nejsem až zas tak pevně rozhodnut a hlavně sem se na to vyspal.
Avira neumí česky.
Bitdefender se mi zdá býti dost drahé 70 EUR a nedočetl jsem se jestli umí česky.
Norton securyty je prý kvalitní a se zatížením systému je natomsteně jak Kašperský umí česky a cena je srovnatelná s AVG.
Mám nyní tyto kandidáty AVG internet security a NOD32+Kerio(neplacené)
Ještě jednou se pro jistotu zeptám NOD32 je pouze antivir a antiSpyware nebo sem se někde přehlíd a obsahuje i Firewal?
Avira neumí česky.
Bitdefender se mi zdá býti dost drahé 70 EUR a nedočetl jsem se jestli umí česky.
Norton securyty je prý kvalitní a se zatížením systému je natomsteně jak Kašperský umí česky a cena je srovnatelná s AVG.
Mám nyní tyto kandidáty AVG internet security a NOD32+Kerio(neplacené)
Ještě jednou se pro jistotu zeptám NOD32 je pouze antivir a antiSpyware nebo sem se někde přehlíd a obsahuje i Firewal?
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”