profesionální video editor?
- Spirit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
profesionální video editor?
Zdravím. Chtěl jsem se zeptat těch, co mají zkušenosti s tvorbou videí, krátkometrážních filmů, video efektů a vším kolem toho, jaký je nejlepší software, nebo jaký používáte. Hledám něco opravdu profi. Chystám totiž dělat maturitní video, které by mělo alespoň takovouto úroveň: http://www.youtube.com/watch?v=f_6sOvyNPyI
Always tellin' the thruth ..even when I lie.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: profesionální video editor?
Já používám Cyberlink Power director,ale to video je dělané v Sony Vegas.To je ještě lepší program.No a pak je tu Adobe After Effects což už je nástroj profesionálů.Ovšem nesmíš si myslet,že když použiješ profi program,tak uděláš profi video.Je tak složitý,že jen zvládnutí jeho základních funkcí ti zabere spoustu času.Začni jednodušším editorem.Ten zvládne taky hodně.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Spirit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je mi jasné, dělám už hodně dlouho v Photoshopu grafiku a vím, co obnáší se to naučit. Na Adobe AE, sem taky pomyslel, spíše mám ale zkušenosti s obrázky a flashem, s videi zatím ne :) Bude to oříšek, každopádně děkuju za typy.
Pěkný, to určitě nebyla práce jen na pár hodin ...
- Spirit
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dělal to týpek od nás ze školy, co letos maturoval. Ptal jsem se ho kolik nad tím strávil, prej, kdyby řekl 100 hodin čistého času, tak je to málo 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 12432
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
03 úno 2025 09:00