WinRar Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
WinRar Vyřešeno
Prosím vás, mám problém s WinRar, museli jsme si stáhnout z netu od učitela elektronickou učebnici, normálně jsem ji kdysi otevřela přes WInRar, ale teď když otevřu to (cont32.exe) tak se mi ta učebnice zobrazí prázdná a nevím proč :( nezdá se mi, že bych něco podělala nebo tak, poraďte prosím :(
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: WinRar
Uploadni někam ten soubor, co máš od učitele a dej nám sem ten odkaz. Koukneme se na to
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus jen kliknout na uvedený soubor (cont32.exe) - je to spustitelný soubor.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
http://fyzikapg.webzdarma.cz/
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2011 17:50) ---
To jsem dělala dřív a šlo mi to, ale teď to otevřu a učebnice je prázdná.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Zář 2011 17:50) ---
To jsem dělala dřív a šlo mi to, ale teď to otevřu a učebnice je prázdná.
No problémo:

P.S.: Přesněji tedy jsem problémy měl, ale protože řeším nějaké potíže s providerem a možná s modemem ADSL2+, tak je přičítám na svou stranu, v opačném případě má problémy onen server. Tedy jsem stahoval uvedený soubor 3x, než to bylo v cajku a šlo to rozbalit, ovšem WinZipem ...

P.S.: Přesněji tedy jsem problémy měl, ale protože řeším nějaké potíže s providerem a možná s modemem ADSL2+, tak je přičítám na svou stranu, v opačném případě má problémy onen server. Tedy jsem stahoval uvedený soubor 3x, než to bylo v cajku a šlo to rozbalit, ovšem WinZipem ...
-
- Pohlaví:
U mne to funguje. Nevím je-li to co myslíš, ale při prázdné knize je třeba vlevo kliknout na ikonku knihy - otevřít dokument. A potom jen v seznamu vybereš - já vybral fyzika.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Všechno tak dělám, když dám tu fialovů knížku, tu ikonku a najedu na složku, kde mám stáhlou tu učebnicu, tak tam zas nic nemám. 

-
- Pohlaví:
Něco děláš špatně. Najeď na tu knihu a klikni otevřít dokument, potom v novém okně klikni na fyzika a otevři.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu to dělám jak vy, dám knížku a vyjede mi okno, najedu do složky, kde sem si uložila tu knížku a nic tam není, nic nemůžu jakoby otevřít.
-
- Pohlaví:
Do jaký složky? Vidíš na tom obrázku že tam je nějaká složka? Do žádný složky nenajíždíš, tam jdeš jen poprve kde to otevřeš soborem cont32.exe. Pak už postupuješ podle obrázku!
1. klikneš na knuhu - Otevřít dokument
2. označíš Fyzika.ctx
3. Klikneš na Otevřít
1. klikneš na knuhu - Otevřít dokument
2. označíš Fyzika.ctx
3. Klikneš na Otevřít
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobré, už to jede.
-
- Pohlaví:
Super, v tom případě označ příspěvek jako Vyřešený, návod - viewtopic.php?f=85&t=26719
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3275
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 19:11