Nastavení fullscreenu u HER
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavení fullscreenu u HER
Dobry den,potreboval bych poradit,mám grafickou kartu NVIDIA Geforce 8600 GTS a potreboval bych nastavit na monitoru fullscreen ale nemuzu to nikde v pocitaci to nastaveni najit...ani v nvidia control panel,,jsem uplne bezradny,proto prosim o pomoc :) dekuji
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nastavení fullscreenu u HER
Vítej na PC-HELP
A proč je dotaz v sekci hry?
Vidím na screenu, že 1680*1050 je nativní rozlišení. Co máš za monitor? Podle toho jak ostré je písmo a hrany grafiky, tak usuzuju, že 1680*1050 je správné a maximální rozlišení.
Nevím, jestli správně chápeš pojem fullscreen a FullHD. Pokud má monitor max rozlišení 1680*1050, tak z něj víc nevymáčneš. Pak jsou monitory FullHD např. 1920*1050 nebo 1920*1200 a tam to pak grafika ukáže.
A proč je dotaz v sekci hry?
Vidím na screenu, že 1680*1050 je nativní rozlišení. Co máš za monitor? Podle toho jak ostré je písmo a hrany grafiky, tak usuzuju, že 1680*1050 je správné a maximální rozlišení.

Nevím, jestli správně chápeš pojem fullscreen a FullHD. Pokud má monitor max rozlišení 1680*1050, tak z něj víc nevymáčneš. Pak jsou monitory FullHD např. 1920*1050 nebo 1920*1200 a tam to pak grafika ukáže.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nastav v ovladači skutečné rozlišení jaké má být a u hry si projdi nastavení a nastav jaké má být.Nemáš tam možnost zaškrtnutí na celou obrazovku?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nastav v ovladači skutečné rozlišení
Což nastavuje, dle toho snímku, ne?

Rozlišení může nastavit v nVidia CP jako maximální to, jaké má monitor (tedy 1680x1050)... Jde nastavit i vyšší, ale nejspíše se ti PC restartuje, nebo ti napíše chybu... Ta GK (8600GTS) utáhne max rozlišení 2048x1536 - ale to by ho musel podporovat tvůj monitor, monitor podporuje max 1680x1050, více ne.
Never stop dreaming.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jsem se asi špatně vyjadril kdyz zapinam pc a nacita se windows tak mam rozliseni 4:3 a i kdyz zapnu hru a driv jsem mel nadherne ne celou obrazovku 16:9 ...a ja tam ty dva pruhy cerny nechci mit..
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 15:29) ---
monitor mam samsung "22" ..a jeste sem nerekl ze se mi to stalo po nainstalovani novych ovladacu..ovladace sou presne na grafickou kartu a i kdyz sem tam pak vratil ty stary tak se obzar nezmenil...prosim zkuste jeste nak poradit jsem v tomto amater dekuju !!
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Zář 2011 15:29) ---
monitor mam samsung "22" ..a jeste sem nerekl ze se mi to stalo po nainstalovani novych ovladacu..ovladace sou presne na grafickou kartu a i kdyz sem tam pak vratil ty stary tak se obzar nezmenil...prosim zkuste jeste nak poradit jsem v tomto amater dekuju !!
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
A ve hře máš nastavené rozlišení 1680*1050? To ji totiž to nastavení, které podporuje grafika v kombinaci s tímto monitorem.
Potom bych zkusil přeinstalovat hru, protože se může odkazovat na některou dříve používanou dll knihovnu, která s novými drivery odpadla.
Dále je možné, že hra neumí 16:10 (tj 1680:1050) a měla dříve nastaveno některé jiné - třeba 4:3 (1280*1024). Můžeš je zkusit a uvidíš, co to provede s obrazem.
Potom bych zkusil přeinstalovat hru, protože se může odkazovat na některou dříve používanou dll knihovnu, která s novými drivery odpadla.
Dále je možné, že hra neumí 16:10 (tj 1680:1050) a měla dříve nastaveno některé jiné - třeba 4:3 (1280*1024). Můžeš je zkusit a uvidíš, co to provede s obrazem.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Udělej co jsem napsal a pokud máš nestandartní rozlišení tak ho uprav v nastavení ovladače-customize.Proč si nestáhneš ovladač v četině?http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-usJazyk-vyber evropskou zem.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
d1amond:ve hrach mam mensi rozliseni a preinstalace hry nic nezmeni prave...to neni hrou mam to i kdyz se mi nacita windows..zkousel sem i odstranit ovladace a tad tam ty co tym byli a nic se nezmenilo..
richie:to vis ze bych je mel rad v cestine ,kdyby tam cestina byla...
richie:to vis ze bych je mel rad v cestine ,kdyby tam cestina byla...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2909
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 14:01