Nezobrazují se názvy souborů ani složek*
Nezobrazují se názvy souborů ani složek*
Dobrý den, používám klasický stolní PC a pracuju ve Windows XP Profesional, verze 2002. Pokud máte děti, pochopíte můj problém. Dětičky jsou velice zvídavé a té mojí dvouleté se podařilo "vypnout" názvy složek, souborů. Zmáčkla nějakou kombinaci tlačítek na klávesnici a všechny názvy zmizly. Projela jsem veškerá nastavení složek, zobrazení, úpravy, na Googlu jsem hledala kombinace kláves, ale bohužel jsem nic nenašla
Pokud se někomu tohle stalo, budu ráda za pomoc. Přikládám nastavení zobrazení složek a fotku "dokumentů" Díky Iva

Naposledy upravil(a) Žbeky dne 30 zář 2011 14:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: NÁZVY SLOŽEK
Dobrý den.
Nejsem si jistý, jestli to bude ono, ale zkuste kliknout v okně, které máte vyfocené ( tento počítač) nahoře na ZOBRAZIT a najeďte na volbu ZVOLIT PODROBNOSTI. Pak si označte název a dejte OK.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Zář 2011 12:49) ---
Takže už jsem na to přišel.
Do okna kliknete pravým tlačítkem myši a vyjede Vám nabídka, tam najedete na ZOBRAZIT, zmáčknete shift a kliknete na MINIATURY.
V případě, že tam máte momentálně miniatury nastavené je nutné nejříve zadat jiné vyobrazení. VEDLE SEBE, SEZNAM, IKONY, PODROBNOSTI a pak pokračovat stejně jako jsem popisoval níže. Zkoušel jsem to na svém PC a funguje to.
Nejsem si jistý, jestli to bude ono, ale zkuste kliknout v okně, které máte vyfocené ( tento počítač) nahoře na ZOBRAZIT a najeďte na volbu ZVOLIT PODROBNOSTI. Pak si označte název a dejte OK.
--- Doplnění předchozího příspěvku (30 Zář 2011 12:49) ---
Takže už jsem na to přišel.
Do okna kliknete pravým tlačítkem myši a vyjede Vám nabídka, tam najedete na ZOBRAZIT, zmáčknete shift a kliknete na MINIATURY.
V případě, že tam máte momentálně miniatury nastavené je nutné nejříve zadat jiné vyobrazení. VEDLE SEBE, SEZNAM, IKONY, PODROBNOSTI a pak pokračovat stejně jako jsem popisoval níže. Zkoušel jsem to na svém PC a funguje to.
Intel E6800 3,3GHz, A-DATA 4 GB DDR3/1333, MB MSI G41M-P28
Je třeba žít naplno, kdo nežije naplno nežije vůbec....
Je třeba žít naplno, kdo nežije naplno nežije vůbec....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3466
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 17:42
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3197
-
od petr22
14 led 2025 12:27
-
-
- 10
- 4585
-
od Riviera kid
16 čer 2025 06:56
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4672
-
od Minapark
15 lis 2024 11:04
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 4499
-
od bluenite
06 črc 2024 19:40
-