dobrý den,
mohl byste mi prosím někdo poradit s mým problémem? Z ničeho nic mi počítač chce po připojení jakéhokoli USB dané USB formátovat, už jsem zkoušel 3 USB a dělá to se všemi. Tudíž nemám šanci si přes USB přenést jakákoliv data, jelikož je počítač při formátovaní smaže. Nikdy dřív jsem s tím problém neměl.
Děkuji mnohokrát za radu, jak se toho zbavit
Počítač mi chce stále formátovat všechny USB
Re: Počítač mi chce stále formátovat všechny USB
Myslím že by stejně vyskočila hláška že to naformátovat nejde, klasika.
Co to připojuješ? Zkoušel jsi tu věc jinde? (v jiným PC)
Co to připojuješ? Zkoušel jsi tu věc jinde? (v jiným PC)
Just Fucking Google It!
Normální USB na přenos dat. Ano, zkoušel a funguje normálně. V tomto počítači mi to 3 roky fungovalo taky bez problému, až dnes se mi přihodilo toto (i po restaru počítače problém pokračuje).
Myslel jsem jaký zařízení připojuješ (jestli jenom jedno nebo jestli to dělá každý vyměnitelný zařízení). A taky jsem se ptal jestli jsi "to" zkoušel v jiným PC.
Just Fucking Google It!
Každý vyměnitelný zařízení na přenos dat to dělá. Například s modemem, tiskárnou a pod. to nedělá. Psal jsem, že jsem to zkoušel na notebooku a na něm to funguje normálně všechno. Začlo to dělat akorát na normálním PC, který používám stále.
Díky
Díky
Odeber ve správci zařízení ovladače na USB a restartuj PC, pak to zkus.
Just Fucking Google It!
Tak bohuzel ani to nepomohlo. Akorat pocitac zacal dany ovladac hledat, a kdyz jsem to hledani prerusil a zkusil rozkliknout USB disk, tak ho chtel opet formatovat
možno by bolo dobré napísať aký OS prevádzkuješ a akým systémom máš naformátovaný ten klúč. tiež by ma zaujímalo, či sa to takto chová všetkých usb vstupoch. a okrem toho neviem prečo si prerušil hladanie drivera?
OS mám Windows XP, ale říkám, nikdy předtím to nedělalo, začlo to až včera z ničeho nic. Jakým systémem to mám naformátovaný bohužel nevím. A ano, funguje to tak u všech vstupů. Hledání drivera jsem přerušil cca po minutě, co to žádného nemohlo najít.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je na flashce led dioda blikne po připojení do USB? Možná máš problém s potřebným napětím - odpálena pojistka. Jinak ovladač USB je na CD k základní desce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Dioda stale sviti, navic nevim, proc by pri problemu s napetim chtel pocitac formatovat veskere USB disky... I pres instalaci noveho ovladace me pocitac nuti kazdy novy flash disk naformatovat a kdyz ho tedy zkusim zrofmatovat, tak probehne formatovani a nakonci to napise, ze flash disk nelze zformatovat...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus všechny USB porty, zda je to ve všech stejné. Mrkni do Správce zařízení, zda u USB není nějaké varování - "?", nebo "!".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1918
-
od rykatyka