Kde to asi dobře funguje http://www.siemensmania.cz a http://www.vysemnesmite.cz majitel je dostpodnikavý a zřejmě s dobrými marketigovými nápady.
Co se týče byzaru líp se nakupuje od někoho koho znáš alespoň z doslechu ale bazarů je hafo cím víc rostříštíš místo toho aby byl jeden centrální pro jeden region tím menší je šance na prodej u mě jsou pro a proti 1:1 tak babo raď.
Bazar na PC help
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě jeden nápad nemáte někdo podpalcem nějaký kroužek mladých techniků když to nejde prodat mohlo by se to darovat a nějaká ta relkama PC helpu navíc nemůže škodit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo tak sem to ještě jednou pročet a co stěmi přízpěvky kde je už prodáno dál je držet na serveru je blbost kdo by to mazal pokud bychom bazar zavedli jako diskusy. To samé pokud inzeruji bez zájmu přez dva měsíce má cenu takový přízpěvek držet na fóru?
Tak mne napadá spíš zavést něco jako železná neděle někdy na jaře a na podzim.
Tak mne napadá spíš zavést něco jako železná neděle někdy na jaře a na podzim.
- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mam takový nápad k tématu mívali jsme tu kdysi dočasné dotazy pro drbárnu inzerci a další věci které nesouvisí přímo s počítači podle mě ideální věc toto i na takové to domácí žužlání 

- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Ltb
- Administrátor
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahoj, koukám, že jsou i tací, kteří mají svůj soukromý bazar už doma :-)
Ne, vážně, bazar bude, omlouvám se za čekací dobu, zřejmě tedy jako rychlou alternativu založíme novou místnost s nějakým originálním názvem - třebas BAZAR
...jakmile bych měl elegantnější řešení, změníme to + pokud by se bazar neujal, zrušíme ho.
P.S. nejednalo by se o žádnou konkurenci ostříleným on-line bazarům, pouze doplněk
P.P.S. - množství příspěvků bych se nebál
P.P.P.S. - bazarové příspěvky se nebudou zobrazovat v tabulce TOP 20 nejaktuálnější...to by mohla být pohroma
Ne, vážně, bazar bude, omlouvám se za čekací dobu, zřejmě tedy jako rychlou alternativu založíme novou místnost s nějakým originálním názvem - třebas BAZAR

P.S. nejednalo by se o žádnou konkurenci ostříleným on-line bazarům, pouze doplněk
P.P.S. - množství příspěvků bych se nebál
P.P.P.S. - bazarové příspěvky se nebudou zobrazovat v tabulce TOP 20 nejaktuálnější...to by mohla být pohroma
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
bazar
no já bych střelil to svoje PC co mám v popisu
Jenže to už nikdo nekoupí!

Jenže to už nikdo nekoupí!

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Jak to že ne?Dej cenu kolik a možná se domluvíme.Potřebuji ještě jeden pro tchyni.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2663
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
10 čer 2025 16:46