Zaheslování složky
Zaheslování složky
Dobrý den. Potřeboval bych ve windows 7 home premium zaheslovat pár složek. Mám zde jeden účet, jde mi o to, že když někomu půjčím nb například na internet, aby se mi nehrabal v něčem, co nechci. Takže představuju si to tak, že otevřu zaheslovanou složku, bude to po mě chtít heslo a pokud ho zadám, pustí mě to dál
. Přes vlastnosti, upřesnit, šifrovat obsah to nejde, je to šedé, nejspíš kvůli verzi windowsu. Pokud máte nějaké tipy, budu rád.

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Re: Zaheslování složky
Budes potrebovat nejaky program..
Tak jsem zkusil program Secure folder, ale ten to zahesluje tak, že to vždycky musím zrušit abych se k tomu dostal...což je teda taky řešení, ale ne takové, jaké jsem si představoval 

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
taky bych to potřeboval ale na windows 2000 xp
- Martimos
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Řeším už delší dobu stejný problém. Hledal jsem zde, jinde na fórech, koukal jsem na návody na youtube a stále jsem nenašel to co hledám. To co potřebuji je normální, snadno přístupná složka na kterou kliknu, vyskočí okénko kam se zadá heslo a až poté bude přístupná. Nechci žádný šifrovaný oddíly, balit to do archívu, nebo bůhví co ještě.
Jednoduchost je maximální propracovanost. - Leonardo da Vinci
-
- Pohlaví:
Však ZDE se něco najít musí, osobně jsem odtud něco kdysi používal, ale nevzpomínám co to bylo.
Já používám AxCrypt ( http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... i/axcrypt/ ) pozor ty das zaheslovani cele slozky ale heslo to vyzada az kdyz chces otevrit nejaky soubor ktery v ni je, ale neukaze to jejich ikony takze staci dat jiny jmeno a nikdo nic nepozna 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2715
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
02 dub 2025 15:29