Potřebuju pomoct s vyřešením následující situace:
Jako připojení k internetu mám ADSL od O2,které je přes jejich zařízení šířeno přes wifi se zabezpecenim WEP.Pokrývám si jím část bytu a potřeboval bych s pomocí Asusu pokrýt zbytek.Jestli jsem spravne pochopil,tak to tenhle router umi resp. v zálozce Wireless - Bridge je i polozka hybrid,která by měla umoznovat aby router fungoval jako repeater.Na tehle zalozce se vyplnuje MAC adresa "materskeho AP" (v tomhle pripade jestli spravne chapu MAC adresa O2 APcka).Dale se zde zadava,jestli se k nemu Asus ma pripojit nebo ne.Zadam Ano.Tohle je konfigurace:
Konfigurace pripojeni pri O2 Wifi:

Konfigurace pripojeni pri Asus Wifi:

Uvodni stranka Asus:

Moznosti konfigurace Wifi General:

Moznosti konfigurace Wifi-Bridge:

Moznosti konfigurace LAN IP:

Moznosti konfigurace LAN DHCP:

Moznosti konfigurace WAN:

Potreboval bych poradit,jestli je zaroven potreba nastavit neco i v zalozce Wireless General (napriklad neco ohledne zabezpeceni site - jestli musi byt stejne jako u "materske") popripade nejake dalsi nastaveni co se tyka WAN/LAN (DNS server,IP,Maska podsite a podobne).Proste kde co donastavit aby si Asus nechal pridelit IP,DNS a vychozi branu a sdilel pripojeni k internetu.Jestli nekdo vi jak na to,asi bych potreboval "navod pro blbecky" :)
Vysledek je zatim takovy,ze se k siti,kterou vysila Asus pripojim,ale pripojeni k internetu neni k dispozici.Potrebuju Asus donutit k tomu,aby prideloval IP klientum (nebo vypnout na nem DHCP a nechat adresu pridelit O2 APckem),ale zaroven aby je presmeroval na DNS a vychozi branu,ktera je nastavena v "materske siti".
Snad jsem to popsal srozumitelne :)