Nenačte se stránka Vyřešeno

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Nenačte se stránka

Příspěvekod X » 22 říj 2011 01:14

Blue Spirit: Nějak už ztrácíš nit ...

Dawe píše:Hoj. Mám problém s načítáním internetových stránek. Někdy se stránka načte hnedm, někdy až na pátý nebo desátý refresh. Naskočí taková ta stránka, že "server nenalezen". Dělá to jak Chrome tak i Mozila. V centru sítí a sdílení to chybu, že by chybělo spojení nehlásí. Dnes tu byli technici od providera, vyměnili přijímmač a když to zkoušeli, tak se to zrovna načetlo na první pokus, ale až odjeli, tak se to stalo zase ...

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 22 říj 2011 01:17

X ano ztratil jsem ji, stejně bych se na ně obrátil znovu, ostatně nic jiného nezbývá. Berou si za ty služby nekřesťanský prachy a tak by to mělo fungovat.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 říj 2011 01:21

Mě mrvili technici ČRa/T-Mobile/TO2 před nedávnem připojení celé 2 měsíce, stejně jsem na ně ale přišel, že za to mohou oni a kde to vězí ... nevím proč si je T-Mobile vůbec platí ...

guest

Příspěvekod guest » 22 říj 2011 01:30

Tak to já měl včera sáhodlouhou debatu s kyslíkama. Na účtu je nastavení telefonu pomocí SMS a já chtěl na starým SE nastavit wap. Samozřejmě to nefunguje. Tak jsem si dva dny psal s TP O2 na fáčku, ale nikdo nic nevěděl. Nakonec mi poslali majlem nastavení a i když to nebylo úplně ono tak se povedlo.
Taky nechápu zač je platíme. :evil:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 říj 2011 01:39

Mě technik testoval, zda můžu mít vyšší připojení a pak tam nechal nějakou volbu, že se to neustále vracelo na maximum, který mi už nejede, protože tady kolem mě jsou sice nový dráty, ale ve městě na ústřednu starý na rozsypání. Pak tam aspoň 10 techniků laborovalo s kdečím a nikdo na to nepřišel, jen vždy každý řekl, že to bylo špatně nastavené ...

guest

Příspěvekod guest » 22 říj 2011 01:45

Nerad bych se někoho dotknul, ale dnes je problém v tom, že ajťáka dělá každej trouba.

Dawe.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Dawe. » 22 říj 2011 10:31

Bez příčiny, prostě jsem minulý víkend přijel domů a začlo to dělat, před tím víkend to šlo a přes týden na netu nikdo nebyl. Včera provider vymělil přijímač a kabel, protože to měl v plánu a jak říkám, když to zkoušel, tak se stránka zrovna načetla. Dělá mi to jak na notebooku, který je přes wifi, tak i na starém stolním PC, do kterého vede kabel z routeru. Chtěl jsem zkusit připojení na přímo bez routeru, ale nepustilo mě to na net, psalo to něco ve smyslu, že se změnila MAC adresa síťové katry. Jinak připojení mám http://www.iwebs.cz/cenik_internet.php to WIRELESS až 20 Mbit.

guest

Příspěvekod guest » 22 říj 2011 14:49

Právě s tou MAC adresou mne to také napadlo. Ten technik by měl vědět že ji musí povolit, ale možná zapoměl. Napiš mu jakou máš a ať to zkontroluje.

Dawe.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Dawe. » 22 říj 2011 17:05

Ale šlo to, pak to z ničeho nic nešlo, nic se s ničím nedělalo, teď se vyměnil přijímač a kabel od souseda k nám (přijímač je u souseda-řadové domy, protože náš dům zastiňuje jiný a nemáme signál) a dělá to stále. Už je to vážně na ranu.

guest

Příspěvekod guest » 22 říj 2011 19:02

Když nemáš povolenou MAC pak se to takto mmůže projevovat, internet jwednou funguje a to i mnohem rychleji a jednou jede zase pomalu.

Dawe.
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Dawe. » 22 říj 2011 19:08

Teď jsem zkusil přepsat MAC adresu síťové karty a připojit kabel internetu přímo do počítače. Zatím se všechny stránky načetli, takže to vážně vypadá, žr to dělal router. Budu to ještě chvíli zkoušet a pak dám vědět.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 říj 2011 19:12

Blue Spirit píše:Když nemáš povolenou MAC pak se to takto mmůže projevovat, internet jwednou funguje a to i mnohem rychleji a jednou jede zase pomalu.

Tak to je naprostá pitomost, je vidět, že provider to má ohlídané přes MAC a když jí má špatnou, tak mu to vůbec, ale vůbec nejede!

Dawe: Opravdu to vypadá, že to je hardwarová chyba routeru nebo jeho špatné nastavení.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”