Zdravim..mam google chrome..měl jsem ho i na vistách a mám ho i teď na sedmičkách, protože jsem opeře nějak nepřišel na chuť a zároveň mi mozzila strašně často padala..
No a jaký, že mám problém? Když chci přejít na nějakou stránku, tak to trvá strašně dlouho, než ta stránka načte..někdy i minutu a víc..internetem to určitě neni, protože hraju po internetu hry a problém nemám..ping mám kolem 30..
A největší problém je to, že si občas dám načíst video a celý chrome prostě přestane pracovat a spadne..dělá mi to hlavně u serveru stream...dále, když jdu na nějakou stránku, tak se mi to celé sekne..pak to celé zbělá a napíše mi to, že spadl nějaký plug in..a to dělá skoro pořád..
Nikdo, koho znám tyto problémy nemá..mám je furt jen já a neskutečně mě to štve.dokáže mi někdo poradit?
Google chrome - nečekané zpomalení
Re: Google chrome - nečekané zpomalení
ahoj no tohle uz jsem tady resila, nejdriv byl rychlej a padal, ted je po reinstalu pomalej,jestli bude padat nevim.. docela dost zvazuju ze prejdu na IE, opera me ze vsech moznych "nadchla" asi relativne nejvic,maxthon je pro znalce, skoda ze IE neni jeste dodelanej...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3505
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 07:15
-
- 2
- 5549
-
od HelFix
14 říj 2024 21:13
-
-
Pozoruji zpomalení iPhone 12
od HelFix » 25 pro 2024 16:43 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 7
- 4509
-
od HelFix
25 pro 2024 18:04
-
-
- 1
- 10736
-
od vica
01 říj 2024 20:44
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4750
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”