Nenačte se stránka Vyřešeno
Re: Nenačte se stránka
Už asi 40 minut jedu jen na kabel bez jediného špatného načtení stránky. A jelikož se s nastavením routeru než to začalo dělat nikterak nemanipulovalo, tak asi nezbývá než zakoupit nový router. Ten co mám je asi 4 roky starý D-Link DI-524. Jaký přístroj by jste doporučili jako náhradu?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já teď koupil tenhle:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... L_WR1043ND
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp ... L_WR1043ND
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Rád bych si přečetl předchozí příspěvky, ale mám na spěch. Četl jsem pouze počátek a konec, kde jste spekulovali nad tvou rychlostí a poté nad koupí routeru.
Dříve jsem měl podobnou potíž, a problémem byl havarující PC, přesněji OS. Pokud si nejsi jistý, že je potíž jednoznačně v připojení, musím tě od nákupu routeru odradit..
Dříve jsem měl podobnou potíž, a problémem byl havarující PC, přesněji OS. Pokud si nejsi jistý, že je potíž jednoznačně v připojení, musím tě od nákupu routeru odradit..
p3!An: Ano, proto ti vypadlo, že chyba je v routeru 

El Diablo: Já bych asi zvolil něco v nižší cenové relaci, dkyž to v podstatě ve školní rok využívám jen přes víkendy.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to už je na tobě...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”