Strong DC++

...

Moderátor: Mods_senior

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: re

Příspěvekod Verxes » 24 led 2007 23:35

cybernovi píše:Verxes: tak kdo to byl? :D ja myslel ze celou dobu mluvit s tebou, tak to se omlouvam, ale nekdo kdo se mi ozval na icq s tutim problemem, tomu jsem problem pomohl vyřešit a ja myslel ze ses to celou dobu ty :D

V pohodě.. já ještě jsem pořád passive.. teď jsem neměl čas si s tim hrát, ale když jsem router neměl tak jsem byl active- takže to určitě bude mapováním portů, ale v nastavení routeru je toho tolik, že se do toho radši nehrabu. Mám switch s přesným názvem:
NET OvisLink WT-2000R Turbo G125Mb,Router,SNMP,Firewalll,WMM
Tak kdyby měl někdo zkušenosti přímo s tímto zařízením.. každopádně návod je docela na hov..no.. na nettu jsem to hledal, ale nic jsem nenašel...

Reklama
cybernovi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

setting

Příspěvekod cybernovi » 25 led 2007 00:02

tak u nej to určo jde v pohode. Stahl jsem si manual. Takže nejdřiv se připoj do routeru pomoci weboveho rozhrani(adresa je 192.168.1.254). Jestli si nic nemenil tak login: admin a pass je: airlive . No a si tam. Vlevo je polozka: ,,port Forwarding", pod ni v nabídce dej ,,Virtual server" . A zavadas, port co je napsany v nastaveni DC++ pod UDP . IP adresu compu(zjistis např. v příkazove radce prikazem: ,,ipconfig/all" ) jako Type das UDP a zašktnes enable. To sami udelas pro TCP.

Verxes
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: setting

Příspěvekod Verxes » 25 led 2007 00:41

cybernovi píše:tak u nej to určo jde v pohode. Stahl jsem si manual. Takže nejdřiv se připoj do routeru pomoci weboveho rozhrani(adresa je 192.168.1.254). Jestli si nic nemenil tak login: admin a pass je: airlive . No a si tam. Vlevo je polozka: ,,port Forwarding", pod ni v nabídce dej ,,Virtual server" . A zavadas, port co je napsany v nastaveni DC++ pod UDP . IP adresu compu(zjistis např. v příkazove radce prikazem: ,,ipconfig/all" ) jako Type das UDP a zašktnes enable. To sami udelas pro TCP.

Dík, přesně tak jsem si podobnou radu představoval :idea: Už jsem zase active.. SUPER, tímto mám já tento problém vyřešen.. Pic :D

Zpět na “Vše ostatní (inet)”