Mafia 2 PhysX
Re: Mafia 2 PhysX
Ale to je jedno jestli ho podporuje nebo ne, nainstalovaný to prostě mít musí!
Just Fucking Google It!
- Trenky.Plenky
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jara,to ano,GK psychx nepodporuje,takže to za ní musí počítat procesor,což ale neznamená,že si mafii s radeonem nezahraje.
Zahraje,ale procesor bude vytížen více.
Zahraje,ale procesor bude vytížen více.
Procesor: Intel i5 4460 3.4Ghz
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43
Zdroj: Seasonic energy knight 500W
Case: Zalman Z3 plus
Chladič: SilentumPC Fera 2 HE1224
HDD: Seagate Barracuda Black 1TB
Nexus5
Grafika: MSI GTX 970 gaming edition
Paměti: Hyperx blue 8GB 1600Mhz
Základka: MSI b85-g43
Zdroj: Seasonic energy knight 500W
Case: Zalman Z3 plus
Chladič: SilentumPC Fera 2 HE1224
HDD: Seagate Barracuda Black 1TB
Nexus5
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
physx na mafii mít nainstalované nemusí a pokud physx nepodporuje jeho GK, tak si ho jen nezapne ve hře, s procesorem to nemá co dělat. Physx je jen vylepšená fyzika ve hře, a já osobně jsem nepoznal rozdíl s physx a bez něj. Teda alespoň v mafii 2.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
jara.stanley píše:physx na mafii mít nainstalované nemusí a pokud physx nepodporuje jeho GK, tak si ho jen nezapne ve hře, s procesorem to nemá co dělat. Physx je jen vylepšená fyzika ve hře, a já osobně jsem nepoznal rozdíl s physx a bez něj. Teda alespoň v mafii 2.
Majitelé ATI Radeonů si sice akcelerovanou podporu PhysX mohou zapnout také, v jejich případě ale bude fyziku akcelerovat procesor a fps budou i s nejsilnějšími procesory nízké, na což se podíváme o pár kapitol dále.
Takže nemel. A nevim co jsi myslel tím že PhysX nainstalovaej bejt nemusí, mi teda vysvětli proč mu to předtím nešlo s nějakou chybovou hláškou kvůli PhysXu a když ho nainstaloval tak se to spustilo?
Už ti to tady potvrdily 3 (?) lidi tak nevim proč si furt meleš to svoje.
Just Fucking Google It!
Radeon Physx sice nepodprouje, ale drivery musíš mít stáhlé, potom fyziku počítá procesor, je to omezené ale jede to.