Antivir a firewall
Antivir a firewall
Dobry den. Vcera se mi stala takova neprijemna vec, stahl jsem nejaky crack a kvuli trojskemu koni se mi zblaznil pocitac i s antivirem(Avastem). Musel jsem cely windows preinstalovat a ted bych chtel k Avastu pridat i nejaky firewall a anti-spyware, ale nevim s cim by si Avast dobre rozumel.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Všeobecně doporučujeme Faiwol Kerio z antiSpyvare třeba SpywareTerminátor jinak se podívej na námi doporučovaný SW http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=2647 a dále doporučuji k četbě jak si chránit PC http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=4314 POkud ti pak nebude ještě něco jasné 100% se tě někdo ujme.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jako firewall můžeš k Avastu dát třeba Kerio (je v češtině) nebo můžeš vyzkoušet Comodo firewall (ten je zatim v angličtině)
Jako antispyware produkt který je free můžeš použít Spyware Terminátor je v češtině a má rezidentní štít, pro občasnou kontrolu se dá použít kombinace Ad-aware Personal a Spybot. Pokud by jsi chtěl nějaké placené tak dobrý je Spy Sweeper nebo Spyware doctor.
Odkazy na stažení najdeš zde:
Koukám že mě Jeník předběhl
Jako antispyware produkt který je free můžeš použít Spyware Terminátor je v češtině a má rezidentní štít, pro občasnou kontrolu se dá použít kombinace Ad-aware Personal a Spybot. Pokud by jsi chtěl nějaké placené tak dobrý je Spy Sweeper nebo Spyware doctor.
Odkazy na stažení najdeš zde:
Koukám že mě Jeník předběhl

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Lépe dvě stejné odpovědi než žádná. Jen nevím jesli je to dobře pokud si Fredík od fredky tak nějak pokulháváš tam by měla být rychlost. Pokud si Fredík od Frediho Krůgera tak bych se zas bál řídit se tvími radami

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhneš si lištičku s Nodem, ta se ti nainstaluje do IE. V IE se ti objeví lišta a na ní bude tlačítko s antivirem. Na něj klikneš otevře se ti nové okno a tam budou tři možnosti. Jako první proveď Update databáze Nodu a pak až můžeš provést kontrolu nebo si můžeš vybrat co chceš testovat. Nezapomeň pak vždycky před kontrolou provést update toho Noda.
To Jan Pašek:
řekl bych tak fifty-fifty od každého
//Doplněno:
Pod firefox myslím lištička s Nodem není ale to se radši podívej přímo na stránkách tam by to mělo být zmíněno.
To Jan Pašek:
řekl bych tak fifty-fifty od každého

//Doplněno:
Pod firefox myslím lištička s Nodem není ale to se radši podívej přímo na stránkách tam by to mělo být zmíněno.
Naposledy upravil(a) fredik dne 25 led 2007 18:19, celkem upraveno 2 x.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pro firefox mikvosft vymyslel patch a možná že ti to půjde ovšem mám IE i firefox a updati mi najíždějí rovnou do IE Instalaci nechci zatím ryskovat sem ve stádiu testování trial verzí antivirů a NOD je další na řadě a asi by se mi to pak tlouklo.
Šlapu po dost tenkým ledě a nejsem si moc jistej tak ověřit a dát vědět až mě budeš chtít zabít do hlavy pošlu ti palici.

Šlapu po dost tenkým ledě a nejsem si moc jistej tak ověřit a dát vědět až mě budeš chtít zabít do hlavy pošlu ti palici.

- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na ochranu je tohle trio pokud něco vypneš otevřeš jedny ze tří vrátek tohle jsou vrátní. Lze udělat něco jiného poslat sem log z Hijack a kluci ti řeknou co běžet nemusí. Dál ti pomůže SW údržba a defragmentace disku.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”