Ahoj. Včera jsem na PC omylem zablokoval fce na PC. Jako např. Přístup na C:, vytváření nových účtů, úpravy v registrech atd. Zablokoval jsem to tímto způsobem: Počítač-pravým kliknutím na místní disk C:-vlastnosti-zabezpečení-tady už nwm. Když chci jít do místního disku c:, píše mi to toto: „c:\ není přístupný. Přístup byl odepřen.”. Když chci udělat, to co včera, opačným krokem, pro odblokování, píše to toto: „Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění.” Jsem přihlášen na svém účtě (administrátor PC) bez hesla. Potom mám ještě možnost k jednomu administrátorskému účtu (s heslem). Nebo normální účet s heslem. Zkoušel jsem nouzový režim - byly tam jen tyto tři účty - čtvrtý Administrátorský, který má být na každém PC, tam není. Ani v nouzovém režimu nic nepomohlo.. Potom jsem zkusil pustit PC poslední známou funkční konfigurací - nepomohlo. Když chci na PC pustit bod obnovy, nejde to. CD/DVD na instalaci win7 nemám a klíč taky ne.. Jinak mám Win7 64bit - nainstalovaný z prodejny Planeo. Budu vděčný za každou odpověď.. Myslíte, že o jde spravit, aniž bych musel přeinstalovávat Win7?? Děkuji..
edit: Nejdou vytvářen nové účty. Na kliknutí Přidat nebo odebrat nový účet Win nereaguje.. Registry nejdou spustit - háže to chybovou hlášku.
Zablokování fcí administrátorovi WIN7
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Zablokování fcí administrátorovi WIN7
No, sice logicky by se tohle stát nemělo, ale jednou jsem si podobně zablokoval přístup a pak nikam nemohl, museli mi píchnout administrátoři dálkově, což nebude tvůj případ.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
musím zde s radostí napsat, že problém byl dnes kolem 0h a 30 min opraven za odbornou pomocí Tomáše Isera. Asi chcete návod, nebo radu jak se to udělalo, ale kdybych to sem měl psát, strávím u PC dalších 5 hodin.. Jen musím říct, že proces byl velmi zdlouhavý a vyčerpávající. Museli k tomu být použity dva PC + fleška, protože se při autorizace rozbil windows - chybějící soubory, které se museli obnovou systému vrátit z5. Takže chci velmi moc poděkovat Tomovi za odbornou pomoc a za asi 7 hodin svého života strávených pro mě, aby mi pomohl. DĚKUJI!!
Tak to tě muselo stát majlant: 7 hod x 400 Kč = 2 800 Kč 

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”