Tisk fotografií z mobilu
Tisk fotografií z mobilu
Dobrý den, mám problém, kterému se mi zatím coby laikovi nepodařilo přijít na kloub... Možná někdo z přítomných bude vědět, jak na to... Mám mobil LG F2400, do počítače jsem si nainstalovala přiložený program LG Content Bank, stáhla jsem fotky z mobilu do počítače, ty se mi v uvedeném prográmku zobrazí nahoře jako náhled, dole ve formátu jpg, vedle je "fotografie ve formátu JPEG". Tento program evidentně nenabízí možnost tisku, chtěla jsem tedy fotky přetáhnout do Easy Photo Print, kterým bez problému tisknu fotky z foťáku. V tomto programu se mi normálně zobrazují miniatury fotek z foťáku uložených ve složce "user" jako soubor "obrázky", ale fotky z LG Content Bank se nezobrazí, tudíž nejdou vytisknout. Přetáhnout je do "obrázků" mi taky nejde. Prostě nikde kromě samotného LG Content Bank se fotografie nezobrazí. Co dělám špatně? Jak bych tyto fotky mohla vytisknout? Zkoušela jsem kliknout pravým tlačítkem myši na popisek fotky ve formátu jpg, objeví se tabulka "properties", tam je možnost "zobrazit fotky v souboru...", ale i když toto nastavení změním, výsledek je stále stejný...
Díky moc za případné rady!!! Dalia

Pokud jsi ty fotky stáhla do počítače, tak jsou určitě uložené v nějakém adresáři - pravděpodobně tam, kde je nainstalovaný program Content Bank. Podívej se v průzkumníkovi do tohoto adresáře (anebo do některého z podřízených). Pokud tam fotky budou, tak si spusti požadovaný grafický program a v něm si otevři ten nalezený adresář a můžeš tisknout.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten problémek vidím v tom že jde o dva programy a každý má definován svůj adresář pro fotografie Pokud by si chtěla mít uloženy fotky z mobilu i s foťáku pohromadě pak je možné v jednom z programů nastavit adresář definovaný pro fotky programu druhého Pak by mělo dojít k tomu že jak program pro mobil tak to fotostudio ukládají a tisknou z jednoho adresáře. Ovšem jsem ve stavu teorií nemohu si to ověřit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Neznám telefony LG ,ale většina chytrých telefonů má i program Souboroví manager či jinak podobně pojmenovaný.Po připojení MT (mobilní telefon) si místo programu na fotky otevři soub.man. a najdi si složku přímo v MT kde máš fotky.Bude to asi složka Fotky , Moje obrázky , Obrázky a videa a v ní si označ své obrázky a přetáhni si je kamkoli.Třeba na plochu PC nebo do složky v PC .
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
iOS Export fotografii a videii
od Søren » 19 zář 2024 21:58 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 2847
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
20 zář 2024 00:36
-
-
-
Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 1791
-
od Speed_dead
01 kvě 2025 14:06
-
-
-
bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory - 2
- 5225
-
od zuzana3
10 kvě 2025 17:31
-
-
- 9
- 4385
-
od zeus