Tisk fotografií z mobilu

...

Moderátor: Mods_senior

dalia
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Tisk fotografií z mobilu

Příspěvekod dalia » 26 led 2007 10:52

Dobrý den, mám problém, kterému se mi zatím coby laikovi nepodařilo přijít na kloub... Možná někdo z přítomných bude vědět, jak na to... Mám mobil LG F2400, do počítače jsem si nainstalovala přiložený program LG Content Bank, stáhla jsem fotky z mobilu do počítače, ty se mi v uvedeném prográmku zobrazí nahoře jako náhled, dole ve formátu jpg, vedle je "fotografie ve formátu JPEG". Tento program evidentně nenabízí možnost tisku, chtěla jsem tedy fotky přetáhnout do Easy Photo Print, kterým bez problému tisknu fotky z foťáku. V tomto programu se mi normálně zobrazují miniatury fotek z foťáku uložených ve složce "user" jako soubor "obrázky", ale fotky z LG Content Bank se nezobrazí, tudíž nejdou vytisknout. Přetáhnout je do "obrázků" mi taky nejde. Prostě nikde kromě samotného LG Content Bank se fotografie nezobrazí. Co dělám špatně? Jak bych tyto fotky mohla vytisknout? Zkoušela jsem kliknout pravým tlačítkem myši na popisek fotky ve formátu jpg, objeví se tabulka "properties", tam je možnost "zobrazit fotky v souboru...", ale i když toto nastavení změním, výsledek je stále stejný... :-( Díky moc za případné rady!!! Dalia

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 26 led 2007 13:03

Pokud jsi ty fotky stáhla do počítače, tak jsou určitě uložené v nějakém adresáři - pravděpodobně tam, kde je nainstalovaný program Content Bank. Podívej se v průzkumníkovi do tohoto adresáře (anebo do některého z podřízených). Pokud tam fotky budou, tak si spusti požadovaný grafický program a v něm si otevři ten nalezený adresář a můžeš tisknout.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 26 led 2007 13:25

Ten problémek vidím v tom že jde o dva programy a každý má definován svůj adresář pro fotografie Pokud by si chtěla mít uloženy fotky z mobilu i s foťáku pohromadě pak je možné v jednom z programů nastavit adresář definovaný pro fotky programu druhého Pak by mělo dojít k tomu že jak program pro mobil tak to fotostudio ukládají a tisknou z jednoho adresáře. Ovšem jsem ve stavu teorií nemohu si to ověřit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

alias75
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod alias75 » 26 led 2007 14:12

Neznám telefony LG ,ale většina chytrých telefonů má i program Souboroví manager či jinak podobně pojmenovaný.Po připojení MT (mobilní telefon) si místo programu na fotky otevři soub.man. a najdi si složku přímo v MT kde máš fotky.Bude to asi složka Fotky , Moje obrázky , Obrázky a videa a v ní si označ své obrázky a přetáhni si je kamkoli.Třeba na plochu PC nebo do složky v PC .
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • iOS Export fotografii a videii
    od Søren » 19 zář 2024 21:58 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    2
    2847
    od Søren Zobrazit poslední příspěvek
    20 zář 2024 00:36
  • Jak vypnout zálohování fotografií na Ondrive Příloha(y)
    od Speed_dead » 01 kvě 2025 12:40 » v Windows 11, 10, 8...
    2
    1791
    od Speed_dead Zobrazit poslední příspěvek
    01 kvě 2025 14:06
  • bitmapová grafika - úprava fotografií, retuše, filtry.
    od zuzana3 » 10 kvě 2025 11:32 » v Design a grafické editory
    2
    5225
    od zuzana3 Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 17:31
  • Jakou laserovou tiskárnu pro domácí tisk
    od Miranda6 » 10 dub 2025 18:52 » v Vše ostatní (hw)
    9
    4385
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    10 dub 2025 23:23
  • Tisk sloupců vedle sebe na A4 - Excel
    od atari » 24 dub 2025 10:51 » v Kancelářské balíky
    5
    4054
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    26 dub 2025 09:11

Zpět na “Vše ostatní (sw)”