Metin2United
Metin2United
Ahoj chci se zeptat před rokem jsem hrál metin 2 united pak ho zrušily a teď zas jede ale pokaždé když se registruju nepošlou mi email s aktivaci.zkousel jsem jestly nesjou cz blokly tak jsem zkousel yahoo.com google a vse mozne ale tim to neni a na united jsou cz hráči nevíte proč mi to nedošlo?když se dám přihlásit napíše to že přihlášení proběhlo neůspěšně.Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Metin2United
Kde máš emailovou adresu? Aby to nebylo, jako v případě notifikací od Groundspeek (geocaching) na Seznam.cz, kde mi chodily notifikace nejdříve s několikahodinovým zpožděním, aby to ve finále dotáhli na tři týdny a to je už trochu moc i pro kliďase, jako jsem já
Založil jsem si nový účet pro tyto notifikace na Gmail.com a vše chodí, jak má bez zpoždění.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Těsňa
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak čtu tak už si tam jednou registrovaný byl, dáváš při registraci jiný email než při první registraci?
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
Ano dávám ale hned po prvé jsem dal opět email co minuly rok.jenze neni to tim ze bych uz ucet mel protoze oni pak vsechny ucty zrusily a reklo se ze united budou moct hrat jen USA ale pak se to zas zmenilo pokud by nekomu email dosel po registraci dejte vedet.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Zkoušel jsi mail adresu u gmail.com? Seznam podobné maily blokuje, viz nejen má zkušennost se vším, co přicházelo od Groundspeek.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Jen menší OT..
Abys nebyl zklamanej..na tomhle serveru momentálně hraje strašně moc lidí..neni to skoro ani přeložené..většina věcí je německy nebo čínsky..česky snad jen věci a bonusy..navíc už to dávno neni, co to bývalo..admini na to asi kašlou :(
Abys nebyl zklamanej..na tomhle serveru momentálně hraje strašně moc lidí..neni to skoro ani přeložené..většina věcí je německy nebo čínsky..česky snad jen věci a bonusy..navíc už to dávno neni, co to bývalo..admini na to asi kašlou :(
je mi jasny ze to neni cesky prave proto to hraju nebavi me ceskej ale anglickej ale pokud to je cinsky a nemecky tak na to asi kaslu protoze naposledy jsem to zkusil a ted taky a bylo to nemecky nechapu proc ale prej ze nak dluzily nemcum cosi tak to musely prelozit napul.jo zkousel yahoo i gmail atd. nwm co stim je.diky
nevíte nekdo ja se registrovat aby mi ten mail dosel?
Pečte na MT2 United, hrajte Candy longju. Je tam svělá česká komunita. Jen musíte hledat 

jo jenze united je nejlepsi je rychlej dost mas tam MH a novy svety.a naucis se zabavne anglicky.
Ale na candy longju taky;)
MH a nový mapy máš dneska na všech privátech..navíc metin2united je anglicky, německy a čínsky..každá věc má svůj jazyk, což je neskutečně směšný, protože neni skoro nic přeloženýho.