Dobry den
Chtel bych od nekoho poradit jsem totiz amater na Notebooky i na PC seka se mi hra GTA San ANdreas Multiplayer.
Procesor:Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 @ 2.20GHz
RAM:3GB
Dekuji za Rady
Ani nevim je to patri do teto sekce
Lenovo G550
Přehled informací Hodnota
CPU typ Intel Pentium III Xeon, 2200 MHz
Když spustim Gta mupliplayer tak vytizeni 1.CPU 1.Jadro 2HTT jednotka 63%
Gta SAMP sekání
Re: Gta SAMP sekání
Ono by nebylo na škodu napsat i grafickou kartu. San Andreas Singleplayer ti jede bez sekání? Znáš něco jako ping?
AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
toto je Graficka ne???Intel Pentium III Xeon, 2200 MHz
Singl se mi trochu seká ale jde oto že zavodím treba z kamosem mame stejne rychly auta a jam mam pomalej start a jede me to pomalejs nebo mam LAGY
Singl se mi trochu seká ale jde oto že zavodím treba z kamosem mame stejne rychly auta a jam mam pomalej start a jede me to pomalejs nebo mam LAGY
Tady jde hlavně o to, jestli se ti to seká pouze při multiplayeru nebo i singl.. ale je mi divný, že by to tvůj počítač nezvládl, na tak starou hru.. Doporučoval bych vyfoukat počítač, čili ho zbavit prachu.. nejlépe někde na benzíce jak se plní kola.. + projet antivirama, připadně sem dát log.. ale to si myslím, že je zatím zbytečné.. Dále prozkoumej, jestli se ti sekají i jiné hry. Kolik vás je připojeno na tvůj internet?
A myslim, že to grafická nebude.. spíše procesor, ale v tomhle se nevyznam teda..
A myslim, že to grafická nebude.. spíše procesor, ale v tomhle se nevyznam teda..
2nas je pripojeno jeden PC a ja notebook
No pokud nikdo z vás nestahuje 5000 věcí, tak by to mělo být v pohodě, což ale nevysvetluje tvoje občasné sekaní i v singlu.. zkus to, co jsem napsal.. a až potom můžem řešit horší možnosti.
Takze mam visat notebook od prachu ale jak????
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Lis 2011 15:04) ---
HMmm tak ted jsem zjistil ze mam neco ve virove truhlicce
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Lis 2011 15:04) ---
HMmm tak ted jsem zjistil ze mam neco ve virove truhlicce
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Takže máš tedy notebook Lenovo G550 jestli se pochopil správně? Pokud ano, je v ně integrovaná GK Intel GMA X4500MHD.
Prach se nevyfoukává kompresorem na benzině jak tu někdo radil, vysavačem ho také nevysávej, kvůli statické elektřině. PC a notebooky se odprašují stlačeným vzduchem. Ten lze koupit v IT shopech jako:
czc.cz
alza.cz
alfa.cz
tsbohemia.cz
Dále by bylo záhodno vložit log do sekce HJT dle návodu:
viewtopic.php?f=58&t=13601
Prach se nevyfoukává kompresorem na benzině jak tu někdo radil, vysavačem ho také nevysávej, kvůli statické elektřině. PC a notebooky se odprašují stlačeným vzduchem. Ten lze koupit v IT shopech jako:
czc.cz
alza.cz
alfa.cz
tsbohemia.cz
Dále by bylo záhodno vložit log do sekce HJT dle návodu:
viewtopic.php?f=58&t=13601
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Ano mam G550. Co je Hjt??? A pomuze necemu ten Stlaceny Vzduch???
- smola26
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HJT-je program HiJackThis.Podle kterého odborník v dané sekci dokážet rozpoznat zda v PC není vir či jiná havěť,přebytečné procesy tolbary atd.
Stlačený vzduch pomůže akoráde tak k odprášení takže jednoduše bude to stejný efekt jako kdyby jsi to vzal kompresorem či vysavačem který se dá zapojit ze zadu kde se vzduch vyfukuje takže bych to nazval Stlačený Vzduch=Vyhozené peníze :) Pokud nemáš nic notebok obrať a foukni do něj tam kde má průduchy na větrání.
Každopádně jak říká ORCUS hoď log podle návodu do Sekce HijackThis
Návod: viewtopic.php?f=58&t=13601
Stlačený vzduch pomůže akoráde tak k odprášení takže jednoduše bude to stejný efekt jako kdyby jsi to vzal kompresorem či vysavačem který se dá zapojit ze zadu kde se vzduch vyfukuje takže bych to nazval Stlačený Vzduch=Vyhozené peníze :) Pokud nemáš nic notebok obrať a foukni do něj tam kde má průduchy na větrání.
Každopádně jak říká ORCUS hoď log podle návodu do Sekce HijackThis
Návod: viewtopic.php?f=58&t=13601
Naposledy upravil(a) smola26 dne 06 lis 2011 16:00, celkem upraveno 1 x.
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Kdyby sis otevřel ten návod, tak by jsi věděl co je HJT. A vzduch pomůže tomu, že vyfoukáš z ntb prach, jak tu již bylo několikrát zmíněno. 
smola26: Vysávání vysavačem ne. Říká Ti něco statická elektřina? Statická elektřina se při vysávání indukuje na konci hubice (schválně si to vyzkoušej jak je po vysávání hubice zelektrizovaná).
Kompresor zase musí mít olejový odlučovač.

smola26: Vysávání vysavačem ne. Říká Ti něco statická elektřina? Statická elektřina se při vysávání indukuje na konci hubice (schválně si to vyzkoušej jak je po vysávání hubice zelektrizovaná).
Kompresor zase musí mít olejový odlučovač.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.

Dojdi k benzínce a jak se naplnují kola, tak to tím vyfoukej..
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Lis 2011 17:55) ---
Jenom chci dodat tady na negativní reakci ohledně tohohle způsobu.. vysavač je fakt nevhodnej, ale tomuhle se nic nestane, když člověk není vocas.. takže tak.
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Lis 2011 17:55) ---
Jenom chci dodat tady na negativní reakci ohledně tohohle způsobu.. vysavač je fakt nevhodnej, ale tomuhle se nic nestane, když člověk není vocas.. takže tak.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3249
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
15 úno 2025 09:57