Ahoj,
potřeboval bych poradit čím překonat nové ochrany v DVD filmech. Doposud jsem používal jen prográmky od Slysoftu ........ tedy AnyDVD a CloneDVD2 + Nero a nestalo se mi že by některý nešel přepálit. Ale nedávno jsem si pujčil konkrétně film "Obchodník se smrtí" a "Do Blba" a doma jsem pěkně rychle vysstřízlivěl. Nešel mi přepálit ani jeden. Nejdříve jsem to přisuzoval starším verzím programů, tak jsem nandal do compu nejaktuální verze mých oblíbených programů ale opět to nešlo. Zkusil jsem i DVD Decrypter, DVDFab Platinum. Akorát InstantCopy jsem nezkusil ale asi bych pochodil stejně.
Poradí někdo ?? ..... máte stejný problém???
Čím překonat nové ochrany v DVD filmech
pouzival jsem taky vyrobky od slysoftu a dlouho jsem snima byl spokojenej, ale rup a konec sem tam neco, tak
jsem slohnoul Dvdfab premium a zase je vsechno v normalu (muzu vrele doporucit)
jsem slohnoul Dvdfab premium a zase je vsechno v normalu (muzu vrele doporucit)
Core™ 2 Quad Q9300, XFX nForce 780i Sli, 2x OCZ DDR2 PC8500 2048MB nVIDIA SLI Ready, XFX GeForce 8800GT - SLI, Western Digital Raptor 74GB, 2x Maxtor DiamondMax 250GB, Western Digital Caviar SE16 500GB, Samsung Sync Master 970P, OCZ EvoStream 720W
ne decrypter, ja psal platinum ten neni free jestli to teda hraje nejakou roli. Ty s nim mas nejake spatne zkusenosti?
Core™ 2 Quad Q9300, XFX nForce 780i Sli, 2x OCZ DDR2 PC8500 2048MB nVIDIA SLI Ready, XFX GeForce 8800GT - SLI, Western Digital Raptor 74GB, 2x Maxtor DiamondMax 250GB, Western Digital Caviar SE16 500GB, Samsung Sync Master 970P, OCZ EvoStream 720W
OK já se toho Topicu nevšiml. Jen ještě jeden postřeh ............... nadále jsem zkoušel jak tyhle filmy vypálit. Tak jsem vyzkoušel vypálit Obchodníka se smrtí v posledním Neru a podařilo se ....... akorát že to trvalo 2 hodiny a 23 minut. Pustit to jde ale automaticky my film začíná čtvrtou kapitolou takže zas nic. Hledám dále

- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem filmy Osvobození I-V s podařilo se mi vypálit jen I,II a IV, na III a V bylo všechno krátké.Potom jsem je musel vrátit.
Asi před měsícem se mi dostal do ruky nějaký film od Disney a také nešla udělat kopie NERO i DVD FAB hlásil stejnou chybu, jako u Osvobození, tak jsem zkusil jeden trik, který se používal, když začínaly CD, zamalovat černým fixem hologram u středu DVD a kupodivu to vyšlo a vše šlo jak po másle.Upozorňuji, že to nemám ověřeno z důvodu nedostatku času a paličství není moje záliba ale pokud to někdo vyzkouší a podaří se, tak to bude fajn.
Asi před měsícem se mi dostal do ruky nějaký film od Disney a také nešla udělat kopie NERO i DVD FAB hlásil stejnou chybu, jako u Osvobození, tak jsem zkusil jeden trik, který se používal, když začínaly CD, zamalovat černým fixem hologram u středu DVD a kupodivu to vyšlo a vše šlo jak po másle.Upozorňuji, že to nemám ověřeno z důvodu nedostatku času a paličství není moje záliba ale pokud to někdo vyzkouší a podaří se, tak to bude fajn.
- MarekRaušer
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
N
Na to používám DVD Shrink a Dvd region.Zatím sem vypálil všechno bezn problémů.
Tady Dvd region s cd key.
http://www.filefactory.com/file/3dd1f4/
Tady Dvd region s cd key.
http://www.filefactory.com/file/3dd1f4/
NA BĚLEHRAD !!! CO JE TO ZA ŠVEJKOVINU !!! NIKDY NEMŮŽE BÝT TAK ŠPATNĚ,ABY NEBYLO JĚŠTĚ HŮŘ !!!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2289