Skyrim-Buglý toulavý pes

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Skyrim-Buglý toulavý pes

Příspěvekod jirihood » 17 lis 2011 08:55

Cau, tak jsem se procházel krajinou , když ke mě najednou přiběhl nějaký pes. No tak jsem dal "Pojď se mnou" a on šel.. Po chvíli se ale zastavil , a tak jsem se na něj vybodl. No a teď jsem došel do nějakýho města kde prodávají válečný psi a já si je teď kvůli tomu nemůžu koupit, protože se mi ukazuje že už sebou jednoho mám.. Nejde ho k sobě nějak portnout ? Očividně je to bug, protože i při rychlím cestováním do lokace nikde neni.
Google !!!

Reklama
kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Skyrim-Buglý toulavý pes

Příspěvekod kimi999 » 17 lis 2011 13:19

Myslim ze se musis vratit tam, kde si ho nechal a nejak to s nim ukoncit. Pri rychlem cestovani s tebou jdou jen clenove druziny v dosahu. Napr. kdyz druzina bojuje a ty uteces do jine lokace, oni budou nadale bojovat.

Omluvte prosim absenci diakritiky, pisu pres tablet.

jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jirihood » 18 lis 2011 10:14

Aha, bohůžel již nevím kde jsem psa zanechal.. :D Teď mám ale další problém : Bugly se mi šípy na zádech. I když žádný nemám, stále je vidím na zádech. Ještě zkusím nasadit jiný a sundat je.

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2011 13:58) ---

Hmm..tak šípy už sou dobrý, ale ten pes mě irituje :D Jako Arcimágovi by se mi nějakej pejsek hodil :idea:
Google !!!

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 18 lis 2011 15:43

Tak si najmi žoldáky, jednu bojovnici dostaneš za zabití prvního draka. Další lze najmout v hospodách.

--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Lis 2011 19:19) ---

Já toho psal našel jihovýchodně od města Riften, taky mě neposlouchal ale toho mého zabil mág, co mě napadl kousek od místa kde jsem ho našel.

Zpět na “Hry”