Potřebuju vrátit jeden log co jsem smazal
Dobrý den potřebuju poradit. Asi před 2 týdny jsem smazal jednu cast logu nebo cast to ho logu ... no nevím jak to říct prostě jsem smazal jednu složku z toho výpisu a přestali my běžet důležitý věci .... tak bych potřeboval vědět jak ten log vrátit zpět do počítače díky za odpověd
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jak jsem již psal musí být HJT rozbalený ve vlastní složce a tu složku si nesměl mezitím smazat. Pokud máš HJT na ploše tak se záloho při fixnutí tuším nevytváří nebo je rozbaleny přes nějaký souborový manažer a byl umístěný v dočasné složce Temp tak už to těžko zpátky dohledáš protože se mezitím mohla ta záloho smazat.
Jak píšeš že tam nikde nic nemáš tak jediná možnost bude přeinstalovat ty programy které ti nefungují. Nebo co jsi přesně fixnul?
Jak píšeš že tam nikde nic nemáš tak jediná možnost bude přeinstalovat ty programy které ti nefungují. Nebo co jsi přesně fixnul?
Prosím berte mně s rezervou, nerozeznávám co je log, co je skožka, co soubor. Ale asi před týdnem se mi podařilo ve svém počítači vymazat celé album asi 3000 upravených fotek. Hledala jsem, jestli někde nejsou, nebyly. Docela jsem se zapotila, ale zkusila jsem to s "Obnovením systému" a podařilo se. Nepomohlo by to i v tomto případě? Promiňte že se pletu mezi vás zkušené, možná že to je hloupost, tak mne berte s rezervou.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To se mi jeví jako blbost. Aby ti přestali fungovat programy poté co jsi zmazal část logu z HJT, v tom bude něco jiného...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
no tech problemu je vic ! 1) nejde se mi prihlasit ne e-mail jenm kdyz tak je napsany tohle Nedaří se Vám přihlásit přes SSL? klikněte sem tak tam kliknu a najednou to de !! ale driv to nedelalo za 2) nejde se mi prihlasit na stranku http://www.vodafone.cz na natuhle to jde ale na tu dalsi kde je napsany samoobsluha vodafone (tam se kontroluje kolik mas jeste penez z pausalu) a za 3 mi nejdou pretahovat pisnicky z pocitace do mp3 a mozna tech problemu bude jeste vic zatim nevim ale je to presne od toho dne co sem fixnul ten log jo a ten Hijac this mam rozbalenej ve vlastni slozce taktze nevim !!??
odpoví mi nekdo ???
halo lidi tak poradi my nekdo ???
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
90% tvých problémů je kolem manažera pošty a prohlížeče webu co si vlastně fixnul. Radil ti stim někdo tady z fora kde najdeme tu původní diskusy?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
První Tvůj dotaz je zde: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=10853&highlight=, ale zde jsi nic nesmazal, pokud jsi postupoval podle rady. Další zde: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=11165&highlight=
Podle všeho problém je jinde a to asi ve špatném nastavení a nebo v poškození Win.
Podle všeho problém je jinde a to asi ve špatném nastavení a nebo v poškození Win.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jestli sem dobře koukal neradil mu žádnej zelenáč. Zajímala by mě rychlost připojení. Do tenký trubky nenacpeš víc vody i kdyby ses zbláznil.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.