Není přístup na "C"
Není přístup na "C"
Zdravím,mám takový problém.Na XPéčku mám dva účty,správce a omezený.Na tom s omezením mi nejdou mazat složky a soubory,mimo jiné.Stále píše: není přístup na "C".A to i když změním účet na "účet správce".Může mi někdo poradit co dělám špatně,nebo kde je chyba?Předem díky za všechny rady a pomoc. Paklnapa
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Není přístup na "C"
Pokud ti nejdou mazat soubory, který si ty sám s tim omezenym účtem nevytvořil, tak je to celkem pochopitelný. Od toho je to omezený účet.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
No možná si přehlédl,že píšu"i když změním účet na účet správce".Snad jen pro doplnění:týká se to pouze Céčka,na Déčku to jde bez problémů.A jde o soubory uložené na ploše,čili vytvořené s tímto omezeným účtem.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus to v nouzovém režimu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tak já jsem jen běžný uživatel.Zkoušet to v nouzovém režimu je pro mě trochu složité.Něco jednoduššího by nebylo? A kdyby to v tom nouzovém režimu šlo,tak by to znamenalo co?
Tak jako běžný uživatel při běžném zapnutí počítače podrž klávesu F8, a až ti naskočí nabídka vyber "Nouzový režim". Ten je pro takové případy dělaný a třeba tam najdeš nějaké nastavení které ti to opraví 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebo zkus http://www.slunecnice.cz/sw/unlocker/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Díky všem za rady.Možná by pomohly.Ale upřímně, spíše jsem očekával něco jednoduššího,například že z účtu správce si otevřu Céčko-Documents and Settings-onen účet s omezeným oprávněním,čili Hosté-Plocha,no a potom se to maže jedna radost.Přesto ještě jednou děkuji všem za snahu a pomoc.Možná využiji při jiné příležitosti.Hezký den přeje Paklnapa
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4160
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-