BlackIce PC Protection

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

hozyp
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

BlackIce PC Protection

Příspěvekod hozyp » 29 led 2007 16:48

Ahoj, chci se zeptat, zda nekdo nevite, jak lze v tomto firewallu nastavit odblokovani P2P programu. Po instalaci tohoto firawallu se mi spusti, ale nemuzu se k nikomu pripojit. Diky.

Reklama
alias75
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod alias75 » 29 led 2007 17:31

Lupa.cz píše:BlackICE PC Protection

Verze: 3.6
Riziko: vysoké riziko (vysoké)
Aplikace BlackICE PC Protection podle nově zveřejněné zprávy neodolá zranitelnosti, která může zapříčinit DoS, a to v podobě pádu zmiňovaného softwaru. Na vině je nekorektní zpracování argumentu předávaného funkci NtOpenSection, které završuje absolutní vytížení v rámci procesu a končí chybou v odpovídajícím souboru rapdrv.sys. Ačkoliv chyba byla přímo potvrzena pro BlackICE PC Protection 3.6, postiženy mohou být také některé starší varianty.
Další informace: Matousec.com

Citace z Lupa.cz

Nechceš raději zkusit Kerio Sunbelt Firewall?
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .

hozyp
nováček
Stav:

Příspěvekod hozyp » 29 led 2007 23:55

Kerio ne. Mel jsem moznost ho vyzkouset. Vysledek byl, ze rychlost pripojeni byla pak na pulce. Kontroloval tedy naprosto vse, ale z tohoto duvodu jsem u nej nezustal.

hozyp
nováček
Stav:

Příspěvekod hozyp » 30 led 2007 00:01

hm, tj. zajimava, rekneme, docela znepokojiva zprava... jsem si ji hned nevsiml( te z Lupy.cz). Momentalne uvazuji nad Bitdefenderem, NISem 07 nebo Kasperskym. Co bys doporucil ty? Radsi bych neco komplexniho, bohuzel, nedokazu se problemu zabezpeceni a novinkam v jeho oblasti venovat zas tak casto...

briza
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 30 led 2007 00:05

hozyp píše:Momentalne uvazuji nad Bitdefenderem, NISem 07 nebo Kasperskym. Co bys doporucil ty? Radsi bych neco komplexniho, bohuzel, nedokazu se problemu zabezpeceni a novinkam v jeho oblasti venovat zas tak casto...

Hozype,tento problem s firewallem jsi mohl klidne resit v topicu ohledne Kasperskyho apod.,ktery jsi pred chvilkou zalozil.Pripadne zde ponechat jen dotaz na firewall a uz sem znovu nedavat dotaz na "bezpecnostni balik".At v tom nevznikaji zbytecne zmatky :bigups:
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

hozyp
nováček
Stav:

Příspěvekod hozyp » 31 led 2007 13:43

aha, ok.. pardon. Jinak, BlackIce jsem smazal, pze se mi vcera stalo presne to, co bylo uvedeno.. Nainstaloval jsem si Comodo, ale mam problem opet s P2P... vytvoril jsem pravidlo v monitoru aplikaci, i v sitovem monitorovani, jen nevim, jaky port mam nastavit.. nevim, ktery je ten""naslouchaci"... pouzivam strong dc

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”