Kaspersky internet security, Bitdefender nebo NortonIS 2007

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

hozyp
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Kaspersky internet security, Bitdefender nebo NortonIS 2007

Příspěvekod hozyp » 29 led 2007 23:40

Ahoj, po kratke zkusenosti s NODem jsem se rozhodl, ze nema cenu provozovat zvlast antivir a zvlast firewall. Rozhodovat se chci mezi temito produkty: Kaspersky internet security, Bitdefender nebo NortonIS 2007.Dlouho jsem pouzival Norton2005, byl dobry, ale dosla mi licence a navic tesne pred koncem propustil pekny sajrajt (navic ohlasil, az kdyz byl v kompu). NOD mi bohuzel zrejme(jsem si jisty zatim tak na 90%) zpusoboval problemy s generic host procesem (viz pomerne casty problem reseny v diskuzich), takze sel pryc. Zatim mam jen BlackIce firewall a doufam, ze nez sezenu jeden z vyse uvedenych, prezije to muj pocitac bez vetsi ujmy. Takze timto prosim o vase zkusenosti, rady, ktery z techto produktu je podle vas nej. Diky. Petr[/b]

Reklama
briza
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod briza » 29 led 2007 23:52

Z vlastni zkusenosti mohu vrele doporucit Kasperskyho.Ale jsem toho nazoru,ze neni nesmysl mit zvlast antivir,antispyware a firewall.Ac mam Kaspersky Internet Security,mam nainstalovany jen antivir a firewall s antispywarem mam taktez kazdy zvlast.A jeste k tomu,ze mas jen firewall a doufas,ze nic nechytis.To je celkem velky risk.Tipoval bych,ze tak na 95% neco chytnes.Cili byt tebou,urychlene doinstaluji nejaky freeware antivir a antispyware.Z antiviru bych volil jednoznacne Active Virus Shield,coz je vlastne osekany Kaspersky a antispyware treba Spyware Terminator.A rozhodne bych s tim neotalel,protoze takhle se vystavujes hodne velkemu riziku.
Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!

hozyp
nováček
Stav:

Příspěvekod hozyp » 30 led 2007 00:17

ok, diky za upozorneni.. uz instaluji

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”