King Kongové versus totální lamy
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mister.G píše:Tak dáme vařit vodu ne?
No jo,ono se to rekne "dame varit vodu",ale to neni takova legrace.Nejdriv to chce zjistit,kolik svini se ma vlastne uvarit,kolik litru vrouci vody je prumerne potreba na uvareni jedne svine atd.,atd. Kdyz bude vody moc,tak se sice zbavime vsech,ale zase ta zbytecne spotrebovana energie...a kdyz bude vody malo,tak je to taky spatne.Neni to sranda a je potreba spousta propoctu,nez zapalime pod kotlem.

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jak je mým zvykem, tak zase hodím výhybku, někam úplně jinam. To ta vařící voda v kotli, posunula mé asociace tím směrem. Můj kamarád, muzikant, mě pozval v neděli do chebského divadla na muzikálovou pohádku Pekelná princezna, kde hraje v doprovodné kapele. Paráda, pokud máte možnost na to jít doporučuji, nelekejte se, že je to dětské představení (jen za 50,-Kč!!!). Je tam postava, hrobník Učík, jež žere kočky. Za to propadne peklu a v závěrečném songu se vztyčí v pekelném kotli a za blikání stroboskopu hystericky ječí, "To to pálí, to to pálí,..." Tak to jen k té vodě v kotli

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- briza
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ach tak.
Jsem to jaksi špatně pochopil.Přepracování je svinstvo.Každopádně by možná nebylo od věci podat pozměňovací návrh,protože s dětmi by to zjískalo úplně nový rozměr.
Na prezentaci návrhu bych doporučil najmout Jeníčka Pašků,protože ten v tom umí chodit. 

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
- foxy_whiteFox
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”