Nějak jsem nepochopil, co ti vadí na PC-help. To, že se spolu bavíme, jako lidi? Že si řekneme/napíšeme i něco jiného než strojová fakta vyčtená z manuálů a učebnic? Právě to se mě zase líbí a proto sem přispívám a čtu si příspěvky druhých. Já osobně bych to neměnil a nehrál si na 100%ního profíka, který ve své křečovité póze, neumí říct ani, "Lidi včera jsem byl v divadle a bylo to hezké". Buďme lidmi, a bavme se kromě práce i o hezkých věcech
Víš co já bych si pro změnu přál změnit? Moc by se mi líbilo, kdyby všichni psali Česky. Tím myslím s minimem pravopisných chyb. Dodržovali interpunkci a používali diakritiku. V žádném případě teď neútočím na tebe. Jistě jsi již někde narazil na dotaz, který je sesmolený, jako by ho psal Tatar (nemám nic proti Tatarům), kdy si ho musíš přečíst minimálně pětkrát, abys ho pochopil a stejně si nejsi jistý. Jde mi jen o to, že bychom si toho jazyka měli více vážit.
PS: Je zvláštní, že když píši, tak je ten text víceméně spisovný. Mluvím však jen o malinko slušněji, než kupříkladu dlaždiči

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)