Tak já jsem před mnoha lety zapůjčoval svůj originální SamBUS (obsahuje i vnitřní hodiny s baterkou) a 1 MB modul paměti do Prahy do klubu, kde ho zkoumali a zapsali si zapojení (já nejsem hardwerář). Díky tomu se tu po ČR rozšířili i podomácku zbastlené tyto věcičky

Ten emulátor ZX Spectra 128 mě zajímá, je na FTP co jsem tu uváděl nebo na stránkách klubu KAPSA? Možná ho i mám ve své sbírce

Jak se nazývá? Dá se provozovat nejen na Samovi, ale i jeho emulátoru Sim Coupé? Tvůj nick mi je z oblasti Sam Coupé známý ... vidím že jednou za čas prolízáš Net a hledáš věci co se týkají počítače Sam Coupé stejně jako já
V tomhle vláknu hodlám v budoucnu pokračovat (stejně tak na Teorii Rubikovy kostky), ale vše najednou nezvládám (nyní jsem ve vláknu Firefoxových plug-inů) ...

V době kdy já jsem měl na počítači Sam Coupé 1,5 MB paměti, tak lidé pracovali na PC s 512-640 KB operační paměti ... a když jsem jim předváděl triky s obrazovkou ze základní Demo diskety Sam Coupé, tak padali na hub* že to běží v (Sam)Basicu

Jo, více obrazovek, přednačítání ve skrytu a pak přepnutí udělali mezi jinými triky Sama své
P.S.:
VELESOFT: Vítám tě tu na fóru