Zdravím, už jsem fakt zoufalý a potřebuji pomoct, koupil jsem si nový komp jen kvůli této hře a už jsem fakt ***** nasraný kolik je s tím problémů. Mám orig hru samozřejmě, zapnu origin , dam hrat BF3 a dam přes Battlelog join na nějaký server , píše to že se to připojuje a potom to hodí Battlefield 3 přestal pracovat
Podpis problému:
Název události problému: APPCRASH
Název aplikace: bf3.exe
Verze aplikace: 1.0.0.0
Časové razítko aplikace: 4ec142d8
Název chybného modulu: bf3.exe
Verze chybného modulu: 1.0.0.0
Časové razítko chybného modulu: 4ec142d8
Kód výjimky: c0000005
Posun výjimky: 00045bba
Verze operačního systému: 6.1.7600.2.0.0.256.1
ID národního prostředí: 1029
Další informace 1: f811
Další informace 2: f81117db74faec6ca7f9e9612b9678ec
Další informace 3: 0234
Další informace 4: 0234e2dfae4f7f2fc457cc57743538bc
Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405
Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
C:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt
Stahoval jsem si dokonce od AMD nějaké ovladače přímo na BF3 , nějakou revizi ale furt to dělá to samé, PunkBuster mám ready. Počítač : Windows 7 64bit , 8gb ddr3, CPU AMD quad 4ghz, GK AMD gigabyte HD 6870
fakt už nevím co s tím .. díky za každou radu.
Tady přikládám ještě ty ovladače , které jsem si stahl http://www.battlefield-3.cz/nejnovejsi- ... md-nvidie/
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Lis 2011 21:06) ---
ještě dodávám nejde mi žádný mód, ani Co-op ani single player nic...
Battlefield 3 RAGE Vyřešeno
Re: Battlefield 3 RAGE
Četl jsem pár článku a je hodně uživatelů, kterým hra dělá to samé. Asi budeš muset počkat na opravný patch.
Takze patch uz vysel v utery ten si stahni na originu pomoci aktualizace hry,pak potrebujes aktualizovat punkbuster:
http://websec.evenbalance.com/downloade ... php?file=1 jenom to stahni spust a dej tam update.Snad pomuze
Ovladace na grafiky vysli uz novejsi na http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... n7-64.aspx je uz catalyst 11.11
A nebo verze 11.11a pro BF3 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... mance.aspx
http://websec.evenbalance.com/downloade ... php?file=1 jenom to stahni spust a dej tam update.Snad pomuze
Ovladace na grafiky vysli uz novejsi na http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... n7-64.aspx je uz catalyst 11.11
A nebo verze 11.11a pro BF3 http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa ... mance.aspx
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
Patch na BF3 mám nejnovější, zkusím ty ovladače na BF3 novější, na samotnou GK mam nejnovější.
A ten punkbuster?
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
LG 27" M2752D-PZ
LG 27" M2752D-PZ
Ten mam ok.
edit: UŽ jsem si stahl i nové ovladače na tu GK pro BF 3 ty 11.11 a furt to same.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Lis 2011 20:21) ---
Admini mi psali ze to muze byt jeste umistenim instalace , nemam totiz BF3 v C:\Program Files (x86)\Origin Games
ale nevím jak udělat výběr souboru aby se mi to tam nainstalovalo v originu v nastavení to tam mám nastavené a stejně se mi to do riti ukládá na disk E.. neví někdo co s tím?
edit: UŽ jsem si stahl i nové ovladače na tu GK pro BF 3 ty 11.11 a furt to same.
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Lis 2011 20:21) ---
Admini mi psali ze to muze byt jeste umistenim instalace , nemam totiz BF3 v C:\Program Files (x86)\Origin Games
ale nevím jak udělat výběr souboru aby se mi to tam nainstalovalo v originu v nastavení to tam mám nastavené a stejně se mi to do riti ukládá na disk E.. neví někdo co s tím?
Smazal bych tu hru,pak se koukni do originu a v nastaveni>obecne je jedna cesta pro vyber instalace ale je nadtim pro stazene hry,tak tam klikni na puvodni,a kdyz to nepomuze urcite se to da zmenit pred instalaci 

LG 27" M2752D-PZ
LG 27" M2752D-PZ
mne se ta hra stahne a je nainstalovana to nechapu nemuzu tam nic vybrat
Bf3.exe přestal pracovat appcrash fix
Takže už mi hra jede,
Problém byl, že když jsem se zkusil napojit do hry , napsalo to připojuji se, chvili stalo a potom mi vyskakoval Battlefield 3.exe přestal pracovat. APPCRASH se jmenoval ten problém. Problém byl v tom, ASI že se mi hra stahovala furt na E:/Hry/Battle...
v Originu jsem měl nastavenou správnou cestu.
Moje řešení:
1. skopíroval jsem si stažený "Battlefield 3™" a ulozil nekam jinam (abych ho nemusel znova stahovat)
2. Odinstaloval jsem hru + vymazal jsem přes CCleaner registry + vymazal jsem přes "REG EDIT - návod na konci" všechny Registry z originu a celkově z EA GAMES
3. Potom jsem smazal celkově všechny ovladače na GK ... RESET PC... a nainstaloval jen ty nejnovější... RESET PC..
4. Nainstaloval Origin, dal ve vlastnostech zpouštět jako správce a nastavil cestu ukládání do C:\Program Files (x86)\Origin Games nebo prostě dejte default - původní.
5. Spustil stahování BF3 a hned ho vypl. Zkontroloval jestli se mi soubor ukládá do C:\Program Files (x86)\Origin Games potom jsem vypl origin
6. Smazal jsem v C:\Program Files (x86)\Origin Games slozku "Battlefield 3" a vložil tam tu skopírovanou "Battlefield 3™" kterou jsem si zalohoval
7. Smazal jsem z Battlefield 3™ to ™ a zapl jsem znova Origin a misto stahovani jsem mel uz Instalovat hru.
Mazaní v REG EDITU, dejte tlačítko windows potom dejte hledat regedit a otevřete HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE a smažete soubory EA GAMES, ELECTRONIC ARTS, ORIGIN GAMES (!!pokud nemáte samozřejme jiné hry od EA!!)
-- pozor soubory mažte až máte hru kompletně odinstalovanou i s originem ---
Problém byl, že když jsem se zkusil napojit do hry , napsalo to připojuji se, chvili stalo a potom mi vyskakoval Battlefield 3.exe přestal pracovat. APPCRASH se jmenoval ten problém. Problém byl v tom, ASI že se mi hra stahovala furt na E:/Hry/Battle...
v Originu jsem měl nastavenou správnou cestu.
Moje řešení:
1. skopíroval jsem si stažený "Battlefield 3™" a ulozil nekam jinam (abych ho nemusel znova stahovat)
2. Odinstaloval jsem hru + vymazal jsem přes CCleaner registry + vymazal jsem přes "REG EDIT - návod na konci" všechny Registry z originu a celkově z EA GAMES
3. Potom jsem smazal celkově všechny ovladače na GK ... RESET PC... a nainstaloval jen ty nejnovější... RESET PC..
4. Nainstaloval Origin, dal ve vlastnostech zpouštět jako správce a nastavil cestu ukládání do C:\Program Files (x86)\Origin Games nebo prostě dejte default - původní.
5. Spustil stahování BF3 a hned ho vypl. Zkontroloval jestli se mi soubor ukládá do C:\Program Files (x86)\Origin Games potom jsem vypl origin
6. Smazal jsem v C:\Program Files (x86)\Origin Games slozku "Battlefield 3" a vložil tam tu skopírovanou "Battlefield 3™" kterou jsem si zalohoval
7. Smazal jsem z Battlefield 3™ to ™ a zapl jsem znova Origin a misto stahovani jsem mel uz Instalovat hru.
Mazaní v REG EDITU, dejte tlačítko windows potom dejte hledat regedit a otevřete HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE a smažete soubory EA GAMES, ELECTRONIC ARTS, ORIGIN GAMES (!!pokud nemáte samozřejme jiné hry od EA!!)
-- pozor soubory mažte až máte hru kompletně odinstalovanou i s originem ---
Jestli už máš problém vyřešený, tak dej zelenou fajfku.