Minecraft Bukkit 1.0.0
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Minecraft Bukkit 1.0.0
zdravim, mam server 1.8.1 a omylem jsem updatoval svou verzi mc na 1.0.0, menit to zpet nechci, proto potrebuju prizpusobit server, nevite, kde muzu stahnout craftbukkit server 1.0.0? zkoušel jsem verze, ktere si nekdo vytvoril doma, ale nejsem s tim vubec spokojeny, jsou tam hodne omezene moznosti oproti craftbukkitu, vsechny servery budou prechazet na 1.0.0, ale nikdo mi nechce rict, jak
uz sem prosel snad vsecko a mam totalne za....ej komp souborama, ktery mam jako zalohu pri pokusech o chod serveru, proto chci pokud mozno jenom Craftbukkit 1.0.0, dik

I use Arch BTW
Re: Minecraft Bukkit 1.0.0
http://www.minecraftforum.net/topic/803 ... -no-adfly/
Ale pozor, zatím nepatří mezi doporučené (recommended), takže s tím mohou být problémy.
Ale pozor, zatím nepatří mezi doporučené (recommended), takže s tím mohou být problémy.
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
díky, pak napíšu, jestli funguje, ještě se chci zeptat, můžu na tento server nahrát mapu a pluginy z 1.8.1 verze?
*EDIT: http://www.minecraftforum.net/topic/803 ... -no-adfly/ nefunguje
teď jsu zkusit úplně odznova z bukkit.org
*EDIT: http://www.minecraftforum.net/topic/803 ... -no-adfly/ nefunguje

teď jsu zkusit úplně odznova z bukkit.org
Naposledy upravil(a) HappyMental dne 26 lis 2011 10:30, celkem upraveno 1 x.
I use Arch BTW
Mapu určitě jo, ale s pluginama je to individuální.
EDIT: Jestli stahuješ z Bukkit.org - recommended, tak stahuješ Bukkit na 1.8.1, víš o tom?
A jestli ti tamten nefunguje, tak nejspíš děláš něco blbě.
EDIT: Jestli stahuješ z Bukkit.org - recommended, tak stahuješ Bukkit na 1.8.1, víš o tom?
A jestli ti tamten nefunguje, tak nejspíš děláš něco blbě.
- HappyMental
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
uz jede, nevim esi je to mozny, ale dnes mi avast nasel v pc 4 viry, 1 z nich byl v bukkitu, mozna to bylo tim, mapa i pluginy z 1.8.1 jedou, diky za pomoc
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Lis 2011 15:23) ---
tak jeste neco, kamos se nemuze pripojit, server jede pres hamachi, ale nepripoji se kamosi s verejnou ip, ja mam interni ip, jde to nejak nastavit? pokud mozno, aby server nejel pres hamachi? diky
--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Lis 2011 15:23) ---
tak jeste neco, kamos se nemuze pripojit, server jede pres hamachi, ale nepripoji se kamosi s verejnou ip, ja mam interni ip, jde to nejak nastavit? pokud mozno, aby server nejel pres hamachi? diky
I use Arch BTW
Aby server nejel přes Hamachi, tak bys potřeboval veřejnou IP. Jestli mají kámoši veřejnou nebo ne je jedno, záleží na PC, na kterým běží server. A jestli se nemůžou připojit přes Hamachi, tak zkus na chvíli vypnout firewall, taky mi to vždycky blokoval a až se budou připojovat, tak do kolonky IP musí zadat tvoji Hamachi IP.
kdz posles hama id a heslo k siti tak ti muzem poradit trochu vic.