Zdravím.Chtěl bych poradit ohledně wifi připojení.Pokud jedu přes kabel,rychlost se phybuje kolem 3,5 až 4,5 Mbs.ání až 6oo kbs.StahovKdyž se přopojím přes wifi tak Kolem 1 až 2,5 Mbs.Občas výpadek a ázka nutnost restartu routeru.
Moje otázka je:je možný že by přes wifi rychlost takhle spadla?Nebo může být něco špatně nastavenýho?
Připojení:Na střeše anténa od místního poskytovatele,kabel do routeru nebo do pc.Router TP link54M TL-WR 340GD.
Mockrát díky za názory.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Lis 2011 12:25) ---
omluvte překlepy.Díky
Rychlost wifi Vyřešeno
Re: Rychlost wifi
Nikdo neporadí?
Ahoj,to není o tom že ti nechcou poradit,ale otom že neví příčinu..Mě jen napadá,máš jí zabezpečenou?je dosti možné že ti na ní někdo jede.Lan je vždy rychlejši než wlan a nemusíš to poznat.
Zabezpečenou ji mám.Já myslel třeba jestli to není nějak v nastavení.Bohužel tomu ale nerozumím.Ještě mě napadlo jestli to nemůže bejt chyba wifi karty v ntb.Ještě mě napadlo jestli jsem to dobře zapojil. Od Ap co mám u anteny na střeše mi vedou dva kabely.Jeden do pokojíčku k pc a druhý do obýváku který jsem zapojil do routeru a přes wifi jedu na ntb.Napadlo mě jestli není lepší ze střechy jen jeden kabel do routeru a z něj kabel do pc?Nebo to na to nemůže mít vliv?Díky za názory
Re: Rychlost wifi Vyřešeno
Změnil jsem kanál a už to maká jako po drátě.Díky
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nižší rychlost internetu po rekonstrukci Příloha(y)
od PlumJelinek » 25 lis 2024 19:54 » v Administrace sítě - 6
- 4736
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
26 lis 2024 12:48
-
-
- 7
- 5256
-
od peta501