Ahojte, prosím potrebujem poradiť mám problém s inštalovaním niektorých fontov do Photoshopu, alebo proste do Windowsu,,...
Fonty sťahujem z rôznych stránok, a asi najviac z celosvetovo známej stránky Dafont.com...
Ale niektoré mi inštalovať idú ale niektoré nie a nechápem prečo (tak isto inštalujem, aj tie ostatné), a ten problém mám konkrétne s fontom Space age: http://www.dafont.com/space-age.font , keď si ho nainštalujem vyskočí mi okno: Inštalácie space age.ttf nie je možná.
pravdepodobne nieje platným písmom...stahoval som si ho aj z inej stránky ale výsledok rovnaký :( a určite ide lebo na tejto fotke je ten font použitý a aj som sa ho spýtal a že ho stahoval stade a je to ten font...http://www.kennymax.sk/Fullwall/2d/04.jpg
A ak by ste si chceli stiahnúť-pozrieť obrázok s dokumentom na ktorom je vyfotená tá chyba: http://www.ulozto.cz/11568656/dok1-docx Veľmi Vás prosím poradte...díky
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Pro 2011 11:04) ---
A ako vídím tak mi to isté vypisuje aj na druhé môže byť niečo také že mám priveľa fontov?
Některé fonty není možné nainstalovat *
Některé fonty není možné nainstalovat *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 06 pro 2011 12:42, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s fontom“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Důvod: Oprava nadpisu „Problém s fontom“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Re: Některé fonty není možné nainstalovat *
Tak jsem ten Space Age stáhnul a bez problémů nainstaloval, takže ve fontu jako takovém chyba nebude.
Jakým způsobem ten font instaluješ? A které máš Windows?
Jakým způsobem ten font instaluješ? A které máš Windows?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Taky sem neměl problém, mám XP...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Mám Windows 7 a inštalujem to proste tak že, stiahnem si winrar zazipovany archiv...rozbalim ho na plochu a inštalujem...je možné že by to bolo za to že niesom adminom, lebo doteraz mi to išlo (bol som admin)...pls pozrite si aj ten obrazok z ulozto...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
IMHO musíš být adminom...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
aha ĎAKUJEM asi máš pravdu lebo na tej ikonke inštalovať je aj to adminské (štít)
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
J, všechny operace zasahující jakýmkoliv způsobem do Win vyžadují oprávnění Správce...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3299
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12
-
- 2
- 3004
-
od petr22
04 pro 2024 14:59
-
-
Nejde nainstalovat ma Amdroid 14 Spotify
od Tazator » 26 zář 2024 15:03 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2595
-
od Tazator
30 zář 2024 06:02
-
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 4013
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
Zpět na “Design a grafické editory”