Jaký driver mám stáhnout na grafickou kartu Geforce GTS 450?
Moderátor: Mods_senior
Jaký driver mám stáhnout na grafickou kartu Geforce GTS 450?
Čau prosím poradtě nekdo jaký driver bych si měl stáhnout na grafickou kartu: Geforce GTS 450 ??
Naposledy upravil(a) Myloš dne 07 pro 2011 14:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Drivers“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Drivers“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Drivers“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Drivers“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Jaký driver mám stáhnout na grafickou kartu Geforce GTS
Málo údajů. Operační systém? XP? Vista? W7? 32bit? 64bit?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

dikes
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Pro 2011 14:33) ---
tak tenhle nejde
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Pro 2011 14:33) ---
tak tenhle nejde
Musí, jiný neexistuje. Co ti na tom nejde nainstalovat?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek