Zdravíčko,
přemýšlím co Tátovi koupit na Vánoce a napadla mě nějaká malá Hifi souprava k domácímu poslechu. Moc jsem se ještě nedíval co je nyní na trhu, tak by mě zajímalo, co byste mi poradili k dobrému domácímu poslechu.
Dále mě zajímá, jestli se dá takováto souprava využít i jako reproduktory k počítači. Jak to funguje? Přes co se dá celá hifi věž připojit s PC..? Například tato - má takovou funkci? Odkaz
Děkuji
Hifi do 2000,-
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Hifi do 2000,-
Nevim jak to přesně nazvat, ale tyhlety věže většinou mívaj repráky, z kterejch vede kabel bez jakýhokoliv konektoru a ten kabel se jenom přicvakne do takový svorky zezadu tý věže. Teda aspoň to tak maj všechny věže co máme doma. Takže připojit to pak ke kompu bude asi problém.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Podle údajů ve tvém odkazu má mikrosystém vstup AUX pro připojení mp3, což bude s největší pravděpodobností Jack 3,5 mm, takže připojit k PC nebo notebooku místo sluchátek by to mělo jít. Na propojení stačí třeba tento kabel .
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No vidiš, to mě nenapadlo. Tak by to mělo jít.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PC na grafický dizajn, cena do 50 000 Kč (2000 eur)
od cobr4in » 12 črc 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 3470
-
od cobr4in
Zobrazit poslední příspěvek
15 črc 2024 20:33
-