Teda ja jich mam taky asi pres 1000 :!:
Seznam v Excelu abych zjistil jestli vubec to a to mam.
A velkou bednu s mene pouzivanymi CD, na hrabacku .
Kolik máte doma CD?
U mě by se jich našlo tak 150, dohromady nic pořádnýho (všehochuť starejch her a ptákovin celkem k h....), palírnu postrádám tak si myslím, že je to dost. Co se týče hudební reprodukce na klasickém (legálním) CD tak asi 200. Filmečky mám v osobním vlastnictví 3
Můžu jen souhlasit s názorem, že CD a DVD je "hodně" předražené o hrách a softwaru nemluvě. Tak mě napadá, jestli by nebylo moudré otevřít takový bazárek typu vyměním, scháním a pod. Možná by se ještě některá cedla našla uplatnění. Případně je zde druhá možnost a to uspořádat sbírku a nepotřebná CD solidárně poslat dětem do afriky
[/u]

Můžu jen souhlasit s názorem, že CD a DVD je "hodně" předražené o hrách a softwaru nemluvě. Tak mě napadá, jestli by nebylo moudré otevřít takový bazárek typu vyměním, scháním a pod. Možná by se ještě některá cedla našla uplatnění. Případně je zde druhá možnost a to uspořádat sbírku a nepotřebná CD solidárně poslat dětem do afriky

Re: Kolik máte doma CD?
Cybercom píše:Já jsem jich napočítal 281, z toho 176 originálek a 105 pálenek; 253 datových a 28 hudebních. A jaká je vaše sbírka?
Tak to jsi asi ftipálek ne? 281 z toho 176 atd.. dohromady je to snad 562, ne?

- Jake
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Kolik máte doma CD?
petr.klas píše:Cybercom píše:Já jsem jich napočítal 281, z toho 176 originálek a 105 pálenek; 253 datových a 28 hudebních. A jaká je vaše sbírka?
Tak to jsi asi ftipálek ne? 281 z toho 176 atd.. dohromady je to snad 562, ne?no jo matika
![]()
Dohromady to sice je ale...
176 origos + 105 palenek = 281 CD
a
253 datáče + 28 hudba = 281 CD
Nójo ta hlava, ty myšlenky, vono je to totiz rozdeleny do 2 kategorii.

ceda
No ja mam asi 160 CD z toho je asi 30 z casopisu a zbytek jsou datový CD s hrama a filmama. Hudebni CD mam jen jedno :)). Preferuju Mp3.

- CrazyManer
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ehhm
Něco málo přez 600...je to pár šuplíků ale nemám obaly takže už se většina z nich nedá přečíst...takže jich mám asi 10...ty my ležej na stole furt...ostatní jsou totálně v pytly 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2665
-
od Mety
Zobrazit poslední příspěvek
20 bře 2025 21:12