Multimediální přehrávač
Multimediální přehrávač
Nevíte o něčem hodně dobrém na přehrávání mp3 videí apod.?
Na audio používám Winamp, na video BSPlayer 1.36 (novější prý obsahují spyware), pro mov Quicktime (se zákazem automatického spouštění v systrayi), na real media alternativní Media Player Classic, na svf Flash Movie Player, video DVD pouštím v PowerDVD a to, co nikde nepřehraju, pak v MPlayeru.
Tak tomu nerozumím – v čem má na kvalitu zvuku vliv přehrávač? Chápal bych vliv reprosoustavy, D-A převodníku i zesilovače, ale přehrávač?Elusive píše:jetAudio přehraje … kvalita zvuku se nedá s Winampem nebo nedejbože WMP vůbec srovnat.
- Elusive
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak tomu nerozumím – v čem má na kvalitu zvuku vliv přehrávač? Chápal bych vliv reprosoustavy, D-A převodníku i zesilovače, ale přehrávač?
Počkej počkej, nechceš snad říct, že z hlediska zvuku je úplně jedno, v jakým přehrávači? Zvukovku mám SB Audigy 2, repro Harman/Kardon. Není to žádný hi-end, o referenci se bavit už vůbec nedá - ty Harmany nejsou studiový monitory, sestava klasicky 2.1. Testoval jsem různý přehrávače a opravdu jsem poznal rozdíly, někdy veliké. Takže tak.

Každopádně s tebou jinak souhlasím.