Piše Chybu u League of Legends Vyřešeno
Piše Chybu u League of Legends
Dobrý den chtěl bých vás poprosit o pomoc jakmile spustím hru objeví se mi toto 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Piše Chybu u League of Legends
Zkus znovu nainstalovat DirectX
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
A jakej? Pošles odkaz prosím?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Normálně DX9, válí se toho všude tuny
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ok zkusím
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 09:52) ---
Stahuju nějakej Jun 2010 Muže bejt ma 90mb
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 09:52) ---
Stahuju nějakej Jun 2010 Muže bejt ma 90mb
mě pomohlo u 7 zadat do vyhledávání lol.launcher.exe - ( nějak tak) a spustit to v té složce v které je celá hra, ne pomocí ikony na ploše, nebo v ikony v záložkách.
zkusim
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 12:07) ---
Ja mam XP mam otevrit slozku kde to je nainstalovane a zpustim lol.launcher.exe?
--- Doplnění předchozího příspěvku (24 Pro 2011 12:07) ---
Ja mam XP mam otevrit slozku kde to je nainstalovane a zpustim lol.launcher.exe?
Dej hledat a napis lol.launcher a dej otevřít umístění ve složce, nebo mě se lolko naistalovalo do C/Riot Games/League of legends/ .....
Jinak nemusí to problém řešit, jestli nepomůže, tak stáhni ty ovladače, jinak mě lolko jede normálně.
Jinak nemusí to problém řešit, jestli nepomůže, tak stáhni ty ovladače, jinak mě lolko jede normálně.
A jake ovladače prosím?
promiň chyba - nainstalovat direct x9 pmohlo by i aktualizovat ovladače grafiky.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Piše Chybu u League of Legends Vyřešeno
viewtopic.php?f=36&t=78476 Tady zamykám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 4733
-
od 4Lift
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 21:09