nejde se zbavit bitdefendera

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

charlie12
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

nejde se zbavit bitdefendera

Příspěvekod charlie12 » 05 úno 2007 04:29

:? chtel jsem odinstalovat bitdefender antivirus ,ale asi v polovine se to kouslo.Tak jsem to zkousel domazat prostredky co jsem mel( ccleaner,regcleaner-tam uz neni) ,ale projizdel jsem jeste -regedit - a spousta toho zbyla,tak jsem to take manualne projel.
Zbyly tam ale registry(asi4) napr. Bitdefender Firewall TDI Filter,ktery nejdou smazat a nevim co s tim(napise unable to delete all specified values) .Kllic je {8ECC055D-047F-11D1-A537-0000F8753ED1}a nejde s nim nic delat ........

dik

Reklama
Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 05 úno 2007 09:59

koukni do služeb,jstli tam neni a když,tak ho zastav a zakaž.
služby spustíš napsáním příkazu services.msc do Spustit... v nabídce START a klik na OK

charlie12
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

bez uspechu

Příspěvekod charlie12 » 06 úno 2007 06:43

ve sluzbach neni,v podstate uz se mi podarilo vymazat i ten registr,ale stal se jina vec.
Jakmile zaskrtnu ve vlastnostech (start->v sitovych pripojeni->..), aby se mi uzkazovala ikona pripojeni k internetu(dole u hodin), tak samo od sebe vyskoci okno "instalace hardwaru"- a dal -software instaluju pro hardware BitDefender Firewall NDIS Filter Miniport - a pise,ze neprosel logo testem pro kompabilitu s xp

tak fakt nevim jak se toho ,kde a cim zbavit

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”